Självkritisk

Så nu fungerar internet igen. Bra.

Ska passa på att skriva om matchen igår mellan ÄFF-Eskilsminne F15. Slutresultatet och jag var ungefär lika skrämmande. Det blev 0-10. Ändå möttes jag av positivt av ÄFF lagledning och idel glada miner trots allt. Och det är ju positvit.

Jag är inte säker på att det varit lika positivt om resultatet hade blivit omvänt. För det finns en och annan lagledare som börjar gapa i tid och otid. Och passar under namnet Gapehalsen. Det är ju konstigt också att man annars hör illa, men sådant lyckas man höra. Oj så fantastiskt, eller var det bara för man rensa öronen?

Det blåste och kallt som bara den var det och som grädde på moset spelade tjejerna 2*40 minuter. Med 20 minuter kvar stod det 0-7 och jag tänkte för mig själv "Nu vill jag snart gå hem" Men det var bara och forsätta löpa i majvinden 20 minuter till. Eller ja 22 minuter. Blev ju ett skadeavbrott också och ett målvaktsbyte pga skada.

Nej det var ingen rolig kväll att dömma. Vid 0-2 var det misstänkt offside, nej det var offside jag missade och då ville jag ett lock skulle finnas på planen som jag kunde öppna och krypa ner i och komma bort ifrån matchen. Men man lär sig av misstag. Som väl är spelade det ingen roll för matchen i sig.

Efter matchen funderade jag på att göra som T Andersson i hockeyslutspelet. Nämligen att skicka ett ursäkta SMS. Men nej jag hoppade över det. Som väl är har jag match imorgon igen och chans till snabbrevanch.

Slutligen jag var i riktig tid till matchen igår, det ska man kanske inte vara...Man ser ju hur det slutar. Bättre att komma en halvtimme innan.

Ha en bra kväll. Dags att lira lite innebandy. Man slipper frysa i blåsten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0