Skånetrafiken kan byta namn till senetrafiken

Igår eftermiddag var jag på väg till jobb i Helsingborg. Tog tåget från Ängelholm 16:45.
Och redan här började det. Vårt tåg väntade på ett mötande tåg. Det gick ett par minuter. Så rullade tåget vidare. Innan det var dags för nästa möte. Ytterliggare några minuter gick. Precis innan Helsingborg upprepades det näsan ironiska inslaget. Mötande tåg.

Nästan inne på plattformen hade tåget inte fått klart att rulla in och vi fick återigen vänta. Då kunde jag inte låta bli att i vagnen applådera sarkastiskt åt Skånetrafikens fadäser.

Slutligen skulle en annan vagn kopplas på innan dörrarna kunde öppnas. När vi väl gick av så var tåget ca 10 minuter sent och fick följden att jag kom senare till jobbet och vissa han inte med anslutninståg.

Så jag tänkte för mig själv att detta kunde dom lösa smidigare med dubbelspår, jag visste det hade disskuterats men inte hur långt dom kommit i ärendet. För så här kan dom inte ha det.

På väg hem på kvällen och nästan tillbaka i Ängelholm såg jag att det grävs och byggs en bit utanför stan. Kanske är det ändå på gång att bygga dubbelspår och i så fall kan ju Senetrafiken återfå sitt namn Skånetrafiken. Vi får väl se...

För övrigt kanske HIF skulle gå på shoppingrunda och försöka hitta en avslutare. Nu förstår jag varför R Jönsson blev reserv till U-21 EM. Och Henke missar mer än han gjort på en hel karriär.

Att vissa inte ska bli föräldrar. Eller vad ska man annars säga om två föräldrar som beter sig så illa att barnen tar skada. Drar i barnvagn så barnet hoppar en halvmeter i luften när dom ska av tåget. Båda föräldrar kraftigt berusade och barnen grät och det verkade som mannen körde bil ifrån stationen. Stackars barn.

Nu ska jag sluta skriva för jag glömde precis en gryta kokande vatten på spisen. Vattnet hade kokat bort. Så är det när man inte kan göra två saker samtidigt.

Ha en bra tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0