Priset av en seger

Det blev full poäng efter söndagens seriesammandrag i Eslöv med Kick Off. Vi vann första matchen mot Malmö med 4-0.

Andra matc hen mötte vi Lund och vann med hela 10-0. Här gjorde jag karriärens första hattrick.

Dagens tredje och sista match var mot Trollenäs. En match som blev tuff, ful och mer eller mindre höll på att spåra ur. Vilåg under med 1-3 men lyckades vända till seger med 4-3 vilket var jävligt skönt med tanke på hur matchen utvecklade sig.

Efter första serieomgången är vi tvåa på sämre målssklillnad än ettan Halmstad.

Så långt allt väl kunde man ju tycka. På kvällens träning kom efterspelet. Våra ledare informerade oss om att förlorande Trollenäs hade lämnat in klagomål på vårat lag till förebundet. Det som ter sig komiskt och en aning konstigt var att Trollenäs betedde sig lika illa. Jag och några lagkamrater med mig hävdar med det bestämdaste att det handlar om bitterhet och dåliga förlorare. Medan vår kvinnliga ledare hävdar att det varit bättre att vi förlorat matchen då hon hävdar att hon skämms över vårt uppförande. Ändå gick det så långt under matchens gång att hon och vår manliga ledare reagerade. Och detta händer inte ofta vill jag lova. Så nu återstår bara att se hur förbundet agerar. Om dom agerar.

Vi var ett par spelare i laget som inte uppträdde respektfullt och sportsligt. Bland annat ledarens egen son. Då tycker man att laget ska straffas, som vår kapten uttryckte det. Men istället var det jag som fick ta konsekvenser av detta var jag personligen. Vilket innebär att jag inte får träna på ett tag och serieomgången i juni får jag inte spela.

Jag är inte bitter eller sur på något vis, jag tycker bara det är väldigt konstigt. Och en sak vet jag. Allting har sitt pris och solen går upp imorgon också.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0