mamma och fotboll

Idag gratulerar jag lilla mamma som fyller år idag. Senare ikväll blir det kaffe och tårta med familjen.

Så har då midsommarhelgen passerat. Det blev en rätt så lugn midsommar helg med familje och vänner. Lite god mat, trevligt sällskap och lite fotbolls VM på TV.

Fotbolls VM pågår för fullt. Igår satt jag och funderade på hur Sverige hade klarat sig i detta mästerskap. Nu när det verkar som lite av skrällarnas VM. Spanien och England är redan utslagna och inatt var Portugal 15 sekunder från att gå samma ödes till mötes.

Och nu är halva VM spelad. 32 matcher av dom 64. Överlag är det bra fotboll som presteras och mycket mål. Tyvärr har domarna lite för ofta hamnat i centrum. Nu senast Bosniens 1-0 som borde ha godkänts då Dzeko är onside. Det som är positivt är den nya teknilogin med målkamera. Det har blivit rätt lyckat. Dock bör inte fotbollen bli för datoriserad vid bedömningar.

Nya matcher ikväll och ser framemot Brasilien-Kamerun, dels för att jag är nyfiken på brassarna och dels svenska domaretrion med Jonas Eriksson i spetsen. Vill gärna se det svenska domareteamet längre fram i tuneringen.

Själv har jag att göra, genom att vara hundvakt på dagarna och följa VM på kvällarna. Och dessutom har det blivit sommareuppehåll med mina egna dömningar. Avslutade vårsäsongen med sju matcher på tio dagar. Räknade ut att jag hade ett snitt på 7.17 mål i snitt på mina 17 matcher.

Nu ska jag ta och göra lite mat. Hörs igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0