Film, böcker, teater och min egen idrott.

Då har vi söndag och midsommar närmar sig med stormsteg. Fem dagar dit. Ikväll är det match i Korpen. Vårt Dynamo Korpen mot IFK Pappis klockan 19:50. Vi lyckades vinna förra matchen så vi får hopppas på en favorit i repris.
 
 
Inatt låg jag och kollade på en fransk brittisk polsk film som hette Woman in fifth. Den handlar om författaren och proffessorn Tom Rick som fllyttar tillbaka till Paris för att komma närmare sin dotter och exfru. Men tyvärr får inte Tom något varmt välkommnade utan får springa ifrån platsen då han har försetts med med besöksförbud. Han tar istället in på ett sunkigt vandrarhem. Han får också närmare Ania, den polska barmaid av vandrarhemmet där han bor som har litterära intressen. Tom relation med Ania blir så småningom en sexuell affär. Vilket hans granne utpressar honom om. Strax efter grannen dödas saknas också Toms dotter. I samma veva så träffar han och inleder en romans med Margit. Tom börjar att tro att en mörk kraft har skrivit sitt liv.....
 
 
På tal om filmer så har jag nu äntligen sett hela Chernobyl Diaries. En film som handlar om sex turister som hyr en extremt guidad tur som tar dom till den helt övergivna staden Pripyat. Tidigare hem för dom arbetande i kärnkraftsreaktorn i Tjernobyl. Allting verkar lugnt men så är inte riktigt fallet....
 
 
 
Jag börjat läsa och titta i en bok jag köpte för ett tag sedan som mest blivit liggande. Den handlar om Stockholm.
 
 


 
Jag och min moder var idag på eftermiddagen och kollade på Origonalens bygdespel som heter Farlig tid nu kommen är. Det var en bra och rolig teaterpjäs. Alla var duktiga på att framföra sina roller. Det var sista föreställning på detta sommarspel. Nu börjar planeringen för Heagårdsspelet. Heagården ligger mellan Munka Ljungby och Ängelholm. Så då är det en ny chans att se denna teaterspelade grupp.
 


 
Igår hade jag första dömningen efter en ledig tid. Jag dömde seriefinalen i P13 mellan Ängelholms FF och Helsingborgs IF. Det slutade med bortaseger för HIF med 4-2 efter 2-1 i halvtid.
 
 
Idag är det 20 år sedan vår mormor lämnade oss och imorgon är det 5 år sedan vår kära hund lämnade oss. Ni är saknade och vi tänker på er!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0