Serier, böcker och en ny bro

Dagarna går och idag har det varit kallt -2 och ruggigt ute. Två helger har gått och en tredje står för dörren. Har blivit mycket dömning dom senaste helgerna både lördag och söndag med P13, P12, poolspel och knatteligan i både Ängelholm och Strövelstorp. Det har varit lugna matcher och bra spel från lagen.

När jag inte håller till i en idrottshall så läser jag böcker och på kvällarna ser jag på TV. Jag har läst ut boken Vår egen lilla hemlighet som är skriven av Ninni Schulman. Den handlar om socialsekreterare Anna-Karin Ehn i Hagfors som inte kommer hem från sitt arbete och anmäls försvunnen. Polisen sätts in och man misstänker brott.


På TV följer jag The good wife, en advokatserie på TV4 om advokat Miss Flockhart som till en början jobbade på en annan byrå men nu öppnat egen advokatbyrå i hemmet på egen hand. Som sekreterare har hon sin egen dotter Grace.

Den andra serien jag följer är Hawaii O5 och den behöver väl egentligen ingen större beskrivning. Båda dessa serier sänds rätt sent på TV4.

En annan serie jag började följa av en ren slump är SVT:s Innan vi dör. 

Hanna (Richardson) arbetar på Stockholmspolisens enhet för organiserad brottslighet och dras in i en maktstrid i undre världen när hennes älskare och kollega Sven kidnappas. Situationen blir ännu mer komplicerad när hon inser att en av de inblandade är hennes egen son Christian (Pålsson), som Hanna tappat kontakten med sedan hon sett till att han gripits för droginnehav. Sänds på söndagar i SVT 1 klockan 21:00.


Jag såg också filmen En underbar jävla jul. Men den gjorde mig besviken och filmen var ett riktigt bottennapp.


I tisdags öppnade både nya badhuset och den nya bron vid sidan om Vattenhuset som badet heter. Bron fick namnet Tullportsbron.

Här är bilder på bron. Ett i dagsljus och det andra i kvällsljus. 


Idag var jag nere på trafikskolan och överlämnade en blomma som tack för hjälpen med mitt körkort. Träffade en kär bekant också.


Det var det jag hade att dela med mig så länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0