Sverige till VM

Sverige fotbollsherrar är klara för fotbolls VM i Ryssland i sommar efter 0-0 och totalt 1-0 mot Italien. Sverige var rejält tillbakapressade och ordentligt nertryckta i skorna men lyckades freda sig och hålla nollan. Stor delaktighet i det hade Andreas Granqvist och Victor Lindelöf Nilsson och målvakt Robin Olsen.
Viktor Claesson sprang så han fick kramp, Jacob Johansson fick utgå med en misstänkt allvarlig knäskada, Ola Toivonen fick inte mycket uträttat och det fick inte inbytte Isaac Kiese Thelin heller och Emil Forsberg var godkänd och även Marcus Berg får godkänt och Berg var lugnare i returmötet än i första matchen. Gustaf Svensson kom in och gjorde ett mycket bra inhopp för skadade Johansson. Jag har inte nämnt alla men alla förtjänar beröm efter denna bedriften. Störst beröm ska dock Janne Andersson vår förbundskapten ha. Vilken kung han är nu. Med bra hjälp av övriga på ledarebänken.

Visst Sverige skulle kanske haft en straff och fem tilläggsminuter var märkligt och domare Mateu Lahoz från Spanien hade några märkliga beslut men tyckte ändå domare Mateu Lahoz hade kontroll på matchen och får godkänt. Kunde mycket väl blåst en italiensk straffspark också. Men det kvittar denna sköna höstkväll. Sverige tog sig VM inför 72 696 åskådare på San Siro i Milano.

Nu är det god natt. Man lär sova gott!

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0