Väglag, böcker, tv program och jultider.

Nu var serien som sändes på TV4 avslutad. Jag tänker på Saknad med Helena Bergström i en av huvudrollerna. Serien var helt okej men egentligen inte så mycket mer.

I fredags såg jag filmen Drömmarnas horisont med Tom Cruise och Nicole Kidman i huvudrollerna. Det är normalt sett inte en film i min smak men jag fastnade för den och såg den klart. Det är en irländsk bondson som rymmer till USA för att 


Så har jag äntligen lyssnat klart på ljudboken Mannen som slutade ljuga. Boken av fallet med Thomas Quick, om hur myndigheter har fått Quick att erkänna mord med någon form av bortträngda minnen. Rätt intressant men tung i längden att lyssna på.

(null)

Det är december kallt och vintern kommer närmare. Första advent igår. Just nu grått disigt och två plusgrader. Blir nog kallt inatt. Sådant väder med lite kallare och klarare gillas bättre än grått och regn. För ett par veckor sedan då jag var Mellbystrand så var det 0 grader och varning för halka. En relativt ny erfarenhet för mig med riktig halka. Annat än den halkan på stöter på halkbanan när man tar körkort.

Ikväll har jag varit och lyssnat på brorsan julkonsert som han genomför med sina arbetskamrater i stadens revys lokaler. Det blev också fika och glögg. Konserten var uppskattad och omtyckt.

(null)

(null)


Bilder från julkonserten.


Varit mycket dömning i helgen. Och även nästa helg. Imorgon är det åter jobbdags på Intersport. Imorgon har jag varit där tre månader. Tiden går fort. Jag trivs fortfarande bra bland folket i butiken.


Som sagt tiden går fort. Nu är det mindre än tre veckor till julafton. Jag hoppas hinna med något besök på någon julmarknad. Finns både i Köpenhamn, Göteborg och dom jag gillar mest i Tyskland. Dom är fantastiska. 

Har ni kollat årets julkalender?? Jag har sett hälften av avsnitten. Jag tror inte man blir för gammal för julkalendern. Känns inte så.

Ha en riktigt fin vecka och var rädda om er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0