Sverige i kvartsfinal

Sverige besegrade Schweiz i tisdagens åttondelsfinal med 1-0. Målskytt blev Emil Forsberg vars skott tog på en schweizisk försvarare och in i den 66 minuten. Efter målet pressade Schweiz på för en kvittering men Sverige svarade för en solid defensiv och släppte till få chanser. Närmast var på en nick men Robin Olsen räddade. Schweiz hade mycket boll och man vann bollinnehavet med 62-38. Schweiz hade 4-3 i skott på mål. På tilläggstid kom Martin Olsson fri men blev knuffad och Lang blev målchansutvisad och frisparken från Ola Toivonen räddades av Summer. Därefter blåste domare Skomina av matchen och Sverige avancerade till kvartsfinal.

Sverige-Schweiz 1-0 (0-0)
Publik 64 042 åskådare.

Domare Damir Skomina Slovenien ++

+++ Viktor Lindelöf Nilsson 
++ Emil Forsberg 
+ Andreas Granqvist 

(null)


I den andra åttondelsfinalen så vann England med 5-4 efter straffar mot Colombia. Matchen stod 1-1 efter full tid och förlängning. I tredje straffomgången missar England och Colombia har intiativet. Men Colombia missade sin fjärde och femte och England vänder och vinner till slut. England möter Sverige på lördag klockan 16:00.

(null)


Kvartsfinalerna enlig följande:

Fredag 6/7 klockan 16:00 Frankrike-Uruguay och klockan 20:00 Brasilien-Belgien.
Lördag 7/7 klockan 16:00 Sverige-England och klockan 20:00 Kroatien-Ryssland.

(null)

Allsvenskan började sin höstsäsong på tisdagen. Detta var en uppskjuten match från andra omgången. Sundsvall besegrade Sirius med 3-1 inför 2602 åskådare på Studenternas. Sirius är jumbo med 5 poäng och Sundsvall är sexa med 18 poäng. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0