1-0 gånger fyra

Onsdagens tre VM matcher slutade med 1-0 i alla tre. Eller Iran-Spanien 0-1 om man hellre vill.

Ronaldo nickade in 1-0 för Portugal efter 4 minuter mot Marocko. Marocko hade två straffsituationer i första halvlek men domaren friade utan VAR i båda. I och med Portugals seger så kan inte Marocko gå vidare från grupp B.

Sedan så vann Uruguay mot Saudiarabien med 1-0 efter att Suarez skjutit segermålet i matchminut 23. Det innebär att Uruguay kommer att nå åttondelsfinal och att Saudiarabien har spelat färdigt i grupp A efter gruppspelet.

Kvällen avslutades med att Spanien besegrade Iran med matchens enda mål genom Costa. Enda och enda föresten. Iran hade en kvittering i mål men efter granskning så underkändes målet för offside. 
I denna grupp som är grupp B så står det mellan Spanien, Portugal (dessa båda på 4 poäng) och Iran på 3. Iran möter Portugal och Spanien tar sig an Marocko.

(null)


(null)


På torsdagen så spelade Danmark och Australien 1-1. Danmark tog ledningen efter Eriksens snygga 1-0 mål i den 7 minuten. Australien kvitterade från punkten efter videogranskning på straffsituationen. Jedinek omsatte straffen i mål i matchminut 34. Både Danmark på 4 och Australien med 1 poäng har chans att nå åttondel.

Leder grupp C gör Frankrike efter 1-0 mot Peru. Mbappe gjorde matchens enda mål i den 34 minuten. Peru hade bollinnehavet med 56-44 och Frankrike hade 4-2 i avslut på mål. Frankrike har redan säkrat åttondelsfinal med maximala 6 poäng.

Klockan 20:00 är det avspark mellan Argentina och Kroatien.

(null)


Torsdagens sena match vinner Kroatien med 3-0 mot Argentina. Rebick inledde med att panga in 1-0 efter en tavla av Argentinas målvakt Caballero i 53 minuten. I 80 sköt Modric snyggt innan Racitic blev serverad av Kavacic att rulla in 3-0 i matchminut 91. Kroatien toppar gruppen med sina 6 poäng och 4-0. Argentina hade bollinnehavet men av det skapade man två rejäla chanser utan att näta. Messi märkligt anonym och hans frustration syntes lång väg. Det hänger på mötet Island-Nigeria hur vida Argentinas möjlighet att gå vidare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0