Dramatik i VM.

Rätt så odramatiskt i grupp A där både Ryssland och Uruguay var vidare. Gruppen avslutades med att Uruguay besegrade Ryssland med 3-0. Suarez sköt 1-0, 2-0 kom på självmål och Cavani gjorde 3-0. Ryssland fick Smolnikov utvisad efter två gula kort i den 36 minuten.

(null)


Saudiarabien överraskade med att besegra Egypten och vände Salahs 0-1 till 2-1 via mål av Al-Faraj på straff på tilläggstid i första halvlek. På tilläggstid i andra halvlek gjorde Al-Dossari 2-1.

Uruguay vinner gruppen på 9 poäng. Ryssland tvåa med 6, Saudiarabien slutade på 3 och Egypten utan poäng.

I grupp B blev det dramatiskt. Marocko ledde med både 1-0 och 2-1 mot Spanien men spanjorerna kvitterade två gånger om och 2-2 på ett misstänkt offside mål. Målskyttar var Boutaib och En-Nesyri för Marocko. Spaniens mål svarade Isco och Aspas för.

Iran var nära att välta Portugal men matchen slutade 1-1. Quaresma sköt 0-1 i minut 45 medan Iran kvitterade på straff i 93 minuten genom Ansarifard. En något omdiskuterad straff som granskades genom VAR. VAR granskade även den straff som Beiranvand räddade från Ronaldo. Ronaldo kom undan med ett gult kort efter en armbåge på en iranier.

Spanien vinner gruppen på fler mål gjorda än Portugal. Båda hamnar på 5 poäng. Iran slutade på 4 och Marocko landade på 1 poäng.
Superettan.
Falkenberg ångar på via 2-0 borta mot Degerfors. Falkenberg med sina 33 poäng toppar tabellen med 5 poängs marginal.

(null)Brage hemmaslog Halmstad med 3-2. Det stod 2-2 efter 27 minuter. I den 45 minuten blev HBK tio man efter två gula kort. Brage avgjorde genom Sellin i minut 62.


I toppmötet i damallsvenskan så bortavann Linköping med 2-1 mot Rosengård efter segermål i den 86 minuten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0