Fotboll från alla hörn.

Det var på lördagen nytt Hallandsderby. Denna gång möttes Varberg och Halmstad och Halmstad vann med 3-2 efter att ha gjort 3-0 genom hattrick av Kosuke Kinoshita på 13 minuter. I andra halvlek reducerade BoIS två gånger om inför 1739 åskådare.

(null)


Frej hemmaslog Öster med 3-2 efter att Öster gjorde 0-1 i minut 9. Frej svarade för tre raka mål innan smålänningarna kunde reducera på tilläggstid. Frejs andra raka seger.

Norrby tog tre poäng genom att vinna med 2-0 hemma mot Brage. Målen i andra halvlek.

För Värnamo går det fortsatt tungt. Ny förlust idag borta mot Degerfors. DIF vann med 4-1 efter två mål av Erik Björndahl.41 558 åskådare hade letat sig till Friends arena för att se vänskapslandskampen mellan Sverige och Danmark. Matchen var en sömnig tillställning som slutade 0-0.

Österrike skrällde och besegrade Tyskland med 2-1 i deras vänskapslandskamp i Klagenfurt. Första österrikiska segern mot Tyskland på 32 år.

Så går vi till division 1 södra där Ängelholm tog en välbehövlig seger när man besegrade Utsikten med 1-0 efter Oliver Stojanovic Fredin mål i den 80 minuten i en klen fotbollsmatch, där det var ungefär lika många felpass som åskådare. 154 stycken på idrottsplatsen. Och när det var få minuter kvar så var anspänningen runt IP så det nästan gick och ta på den. Och inte blev anspänningen mindre när visades upp sex tilläggsminuter som blev sju innan domare Söderberg från Halmstad blåste av för full tid. Vilket fick dom gula att andas ut i den 26 gradiga värmen. ÄFF nu på en åttonde plats med 13 poäng. På onsdag väntar Mjällby, ett Maif som slog Oddevold med 6-0 idag. Förhoppningsvis nya poäng och fler åskådare då. 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0