Rögle tog inte chansen och finalklart i HA


Rögle hade ett gyllene tillfälle att ta ett stort kliv mot nytt kontrakt. Men istället så vek laget ner sig hemma mot Karlskrona och förlorade med 1-4. Rögle vet hur Karlskrona kommer att spela och agera. Varför spelar man KHK rakt i famnen och låter dom få matchen ditt dom vill?? Här hade inte Rögle gjort sin läxa. 

Rögle reducerade i powerplay genom Lucas Elvenes efter 18:23. 1:23 senare kändes det som Karlskrona stängde matchen med sitt 3-1 mål. Och framför allt när Rögle spelade tio minuter i powerplay i andra perioden via fem tvåor och en 2+10 på bortaspelare så når man ingen reducering och man sköt endast 10 skott i denna perioden. Totalt sköt Rögle 11 skott utanför. Det kändes som det i alla fall var det dubbla. Men ingen tid att deppa. Nya tag i Blekinge imorgon. Jag tar en kopp kaffe så länge.

(null)


Kaffe för att komma över förlusten


I hockeyallsvenskan så är det klart att det blir Timrå och Leksand i den hockeyallsvenska finalen i bäst av fem. Timrå vann borta mot Leksand med 2-1. Medan både AIK och Pantern förlorade och kan inte nå ifatt Leksand.
I bottenstriden är det tre lag på 65 poäng. Där ett lag ska undvika dom två kvalplatserna.

Så här gick det ikväll.

Leksand-Timrå 1-2
Vita Hästen-Pantern 4-1
Björklöven-AIK 4-2
Karlskoga-Oskarshamn 4-1
Västervik-Södertälje 4-1
Modo-Almtuna 4-3 str
Troja/Ljungby-Tingsryd 3-6

Klara seriesegrare är Timrå med sina 96 poäng och klar serietvåa är Leksand med 88. Trea är just nu AIK med 80 och fyra är Pantern med 79 poäng,
I botten finns tre lag med 65 poäng och det är Troja/Ljungby, Tingsryd och Karlskoga.

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0