Full rulle

Torsdag och det är full rulle i hushållet.

Tvätten går för fullt och det är bara katten som ligger på latsidan och vilar på husses säng.

Jag har eventuellt ett möte 10:00, så jag får se om jag ska medverka på detta. Om inte får jag göra stan osäker.

Tänkte hinna med ett löppass också och lite teori på trafikskolan.

Ikv'äll är det hockey. Hade hoppats det skulle vara sista hemmamatchen för säsongen, men så blir nog inte fallet även om man hoppas.

Det lär nog bli en lång dag och man har att göra idag.

Ha en bra dag och lycka till Rögle!

Dikt

Jag är en ensamvarg, som går inom min egen sarg.

För singel jag är och på mina problem bär, vilket på humöret tär.

Dag ut och dag in går jag hemma hos katten, det är där jag får fnatten.

Sitter vid pokern eller andra spel, det är det som är fel. Och jag blir så stel.

Går ner på skolan och pluggar min körkortsteori och lär mig allt om trafik. Tyvärr är jag inte så rik och min plånbok är tunn, trots allt kommer ett leende från min mun.

Är jag inte på skolan och pluggar eller sitter framför datorn och tuggar, spelar jag innebandy eller fotboll jag dömmer och om en fin karriär jag drömmer, nästan så att jag allting glömmer.

Är inte glad för att gå på krogen, utan tar hellre en runda i skogen. Eller umgås med våra husdjur som jag är trogen.

Med tanke på detta som jag nu berätta, är kanske sängen på kvällen det rätta.

En slabbig söndag

Söndag förmiddag. Allt hyfsat. Än så länge.

Har precis hjälpt vaktmästaren på området att skotta snö. Det är så slabbigt ute. Men ibland får man göra en insats här och där. Brukar inte vara rädd för att anstränga mig.

Nu har jag kommit på vad femte boken i min serie av utgivna böcker ska heta. Den ska heta konsten att träffa en flopp, angående mitt pokerspelande. Ibland verkar det konstigt på dessa pokersiter, men är väl så på låga nivåer och när det är gratistävlingar. På tal om det, man kanske skulle låta brorsan förklara detta för pappa. För han tror inte på att det finns gratistävlingar inom pokern. Men det finns det ju.

Rögle gnetade till sig en poäng i västerbotten igår och som Kenny uttryckte det, än lever liket. Hoppas nu bara att Kenny och Srbak kan lira imorgon. Annars får jag hoppa in som stabil sjätte back.

Nu tänkte jag ta ett löpppass och en fika.

Ha det så gott alla oct ta det försiktigt när ni är ute i snön.

Morgon

God morgon!

Allt bra hoppas jag. Grattis pappa på födelsedagen. Ses i eftermiddag.

Vaknar fem i morse på soffan. Nästan oförskämt pigg. Blev då uppe. Sitter just nu och spelar poker. Frukosten är avklarad, tidningen är läst, hunnit svara på en insändare också. Har gett katten mat och här sitter jag alltså i den tidiga morgonen.

Dagen efter att Rögle mer eller mindre blivit klara för kvalserien. Synd men dom får fixa det via kval istället.

Om man skulle gå ut en runda och få lite luft.

Önskar en bra söndag och en bra födelsedag till pappa.

Sen kväll, nästan natt

God natt eller vad ska man säga vid denna tidpunkten. 23:39. Uppe 7 imorse och i säng sent. Som i en fyrvägskorsning. Först in, kör först. Nu var jag uppe först, men jag lägger mig inte först.

Försöker hålla mig vaken med pripps blå mellis, godis och blogg. Fungerar än så länge. Katten har ockuperat sängen än så länge.

Vad har hänt idag då? Körkortsteori, hundpromenad och ja sett lite hockey.

För det första det var AIA på teori idag. Jag och en annan lagkamrat i vårt innebandylag medverkade på teorin. Gick väl hyfsat. Fortsatte analyserna när jag kom hem.

Det andra var att denna konversation utspelade sig i slutet av matchen av Scandinavium mellan Frölunda-Brynäs. Det uppstod handgemäng mellan vissa spelare.

"Grön 84 5+game, vit 10 5+game, grön 6 5+game och vit 22 5+game, bra säger domaren och fortsätter. Då hoppas vi på en lugn avslutning på kvällen" Sekreteraren gör tummen upp och ler. Domare Vinnerborg har humor, tydligen mycket man inte vet. Jag tyckte det var småroligt i alla fall, men det är jag det. Och man är som man är om man så sover till middag. Som pappa brukade säga.

Annars då? Jo då lungt och fint. Fint i alla fall. Börjar bli lite pomsig i ögat.....

Till sist kan jag rekommendera en bok som heter "då sa jag till domaren" en bok om anekdoter, historier och skrönor om Helsingborgsidrotten insamlat av idrottsmuseumet i Helsingborg. Hyfsat kul.

Natti natti!

Snö

God morgon!

Ja se det snöar ja se det snöar det var väl roligt hurra. Eller nej.... eller kanske eller vilket är bäst. Ja ja vädret råder man inte över. Och snön kommer för eller senare. Konstiga är att alla blir lika förvånade och överraskade var gång. Folk tror nog inte att det snöar i Skåne.

På tal om snö, jag mailade till pappa igår och frågade om vi skulle övningsköra idag, men det kan jag titta i snödriverna efter i och med väglaget. Går väl fler chanser. Jag har väntat fyra månader nu så jag kan väl vänta fyra månader till..... *ler*

Ska gå ner på Affes och köra lite teori, snart klar med introduktionstestet. Ska höra om det inte är garagelektion idag också. Sedan kan jag väl träna lite vägmärke.

På tal om att ta körkort. Med tanke på hur vissa kör, så har det antagligen varit lättare att ta körkort förr. Vissa kör som biltjuvar och respekterar cyklister (som också är fordon) noll.

Nu ska jag återgå till min sysslor. I detta fall tvättstugan. Får se om "Mrs Kvart i två" dyker upp idag. Varför jag kallar henne för det? Hon ska börja tvätta klockan två men kommer kvart i två och börjar stampa trettioett.

Ah det är skoj. Roligt nästan jämt.

Med önskan om en bra dag!

Första poängtappet.

Precis hemkommen från innebandymatch vårt AIA mot Rovers. Det blev 6-6 och endast två byten för mig. Jag spelade +- 0 men var lika besviken på resultatet, trots mindre speltid. Aja vi har ändå sex poäng till tvåan och förr eller senare tappar man poäng. Men nu har vi tappat poäng vad vi ska för denna säsong. 15 raka segrar och nu oavgjort.

Det är som med körkortsteori, ibland går det upp och ibland ner. Men likheten är att man får gneta på.

Några anledningar till att jag avbokade Stockholmsvistelsen:

* Min broder fyller år.
* Andra förhinder
* Annat vandrarhem, ny miljö, nytt ställe att hitta till
* Ska ta en charterresa istället.
* Ingen kattvakt.

Nu ska jag bege mig ut i köket och fika.

Ha det så bra, var ni än befinner er!


RSS 2.0