Förkylning

Då sitter man här. Framför datorn och sysselsätter sig med gratis poker. Måste ju ha något att göra när man är förkyld. Typiskt nog skiner ju solen ute och det är klarblå himmel och plusgrader.

Men sådant är livet.

Jag har lämnat återbud till vår match AIA mot Torekow och har gått från tredje back till indisponibel back. Hoppas killarna fixar det ändå. Chanserna minskade ju inte direkt av mitt återbud. :-)

Annars är allting lungt. Positivt är att man får chansen att gå ner i varv och ta igen sig.

Man behöver nog vara stilla också ibland.

Ha det bra!


Toppmatch

Söndag eftermiddag i Toftahallen i Munka Ljungby. Det var toppmatch i Englaligan, ettan mot trean. Där vi som serieledande AIA mötte Torekow och vann med 6-4 (2-3, 3-0).

Nu har vi tretton raka segrar och vi är dessutom obesegrade. Vi leder serien med 3 poäng till tvåan och 5 poäng till trean trots en match mindre spelad.

Nästa fight är på onsdag och returmatch mot Torekow.

Själv spelade jag -1 och på cykel hem ifrån matchen reflekterade jag över hur lite jag rör bollen och kanske skulle jag våga vara mer aktiv i spelet och "kalla" när det finns läge för mig att vara mer aktiv i spelet. Kanske är det min roll att "hålla mig hemma"  och ta löpningar utan boll. Allt handlar ju inte om att passa och göra mål utan att jobba för lagets bästa. Så länge laget vinner och jag är en i laget så är jag helnöjd.

Slutligen så f*n vet om inte jag drog på någon förkylning eller något. Nu så fryser jag lite, är så lite halvtung i skallen hostar en del. Men jag kollade tempen 36.6 och det visar ju ingen feber. Kan ha att göra med att jag cyklade till Munka Ljungby och andra gången på tre dagar. Ja ja man har kanske skyndat på förkylningen att bryta ut och då går det fortare att bli okej igen. Det finns fördelar med allt.

På återhörande!

Blogg mellan pokergivarna

Sitter här i sena kvällen. Trots Rögles platt fall i tredje perioden och till slut förlust med 6-2 är man vid gott mod.

Tänkte avverka några rader mellan pokerhänderna. Och lite kommer det handla om Rögle.

Jag börjar längst bak. För eftersom Penker läcker som en sängvätare på bortais så slog följande tanke mig.

Att:

Ha Penker i mål i hemmamatcherna. Där han är som mest stabil och så kan man ha Nihlstorp i mål när man spelar utanför 50 km/h skyltar i Ängelholm. För han är inte lika ojämn borta.

En annan sak är att eftersom nu Rögle har strulat till det med sitt mediokra bortaspel, så vågar jag nästan nästan svära ed på att det inte kommer bli slutspel i Lindab Arena till våren.
Därför är det ju oerhört viktigt att man nu tar tjuren vid hornen och räddar vad som räddas kan, nämligen elitseriekontraktet.

Då krävs det också att bortaspöket försvinner i takt med kvalseriespöket. Och man kanske kan ta hjälp av den tränare som var med och förde upp dom i eliten, M Johansson. Hade nog inte behövt bli så jättedyrt för klubben och hade varit en utmärkt förstärkning inför slutspurten. Dessutom tycker jag tränareduon behöver all hjälp dom kan få. Både med defensiven och power play spelet.

Annars känns det rätt nattsvart denna kväll. Men vadet om en whiskey står kvar och det luktar väl lite mer whiskeyvinst för mig ikväll. Men än återstår det mycket och det är kanske väl det.

Onsdag

Tjo då är snart denna ondsag till ända. Denna dag har inneburit besök av en polare, städning, tvätt, teoristudier på körskolan.

Dessutom ikväll besök hos min broder och hans hund.

Och innebandymatch med AIA, som vi vann ned 6-3 (3-1). För ett tag i matchen kände jag mig som syndabock, vid ett strul på ett insläppt mål (5-2) som blev 5-3. Till slut kunde min duktiga lagkamrat trampa runt och hänga in ett förlösande 6-3. Det var psykologiskt i detta läge och stormen kring vårt mål förbyttes till svaga vindar. Själv spelade jag -2, 0 mål 0 ass och 0 utv min. Hade ett skott i matchen som nästan var närmare basketkorgen än mål. Undrar om bollen landat än.
Detta var vår elfte raka och serieledningen består.

Nu ska jag snart sova gott och imorgon har jag varken städ, tvätt och förmodligen ingen hundpromenad. Den tar mamma imorgon. Däremot ska jag övningsköra på förmiddagen. Bara så ni vet. Tror ni kan våga er ut ändå.

Sov gott!


Veckans........

Veckans träbock..... Killen som trodde han kunde bluffa bort mig efter min höjning på poker. Det slutade med att jag tog iaf halva hans markerstack

Veckans mål........... Västerås 1-0 på Malmö igår. Riktigt läckert, framför allt när det är Malmö som släpper in sådana.

Veckans snackis........................ Rögle-HV 71. Spark eller ej. Fusk, partisk måldomare och omspel.

Veckans jobb............................. Förrådsstädning hemma. Gott. Äntligen.

Veckans badpojke......... Brorsans hund. Efter en smutsig promenad.

Väckt av telefonen

Igår morse blev jag väckt kvart över åtta. Detr var min broder som undrade om jag kunde gå ut med hunden på middagen. Efter kort fundering sa jag ja.

Vid middagstid var jag och hunden ute. En bra runda. Han fick själv välja var vi skulle gå. Ja jag var också lite delaktig i det. Men oj det skulle luktas över allt och lite till. Behoven skulle göras och på ett ställe snurrade han bara rundor, innan han skulle uträtta sina behov. Då fick jag säga till honom att kopplet inte är längre. Så efter allt snurrande och behov uträttat kunde vi gå vidare.

När vi kom hem såg jag hur smutsig hunden var och jag kunde inte torka av honom utan det blev att bada honom. Och han som inte tycker om vatten, men så förstår han kanske att det inte är farligt. Dessutom blev han ren.

Och så efter sju varv i lägenheten där han sprang, hoppa och studsade var han torr och kunde belönas med två Frolic.

2009

Hej!

Önskar alla ett gott nytt år och en god fortsättning på 2009.

Firade ny år på torget i stan med kompisar.

En trevlig kväll.

Var rädda om er!

RSS 2.0