Mycket att tänka på

Så var det slut på ledigheten. Ikväll har jag match igen mellan ÄFF-Hittarp P14 lokal. Sist jag var i farten var för två veckor sedan. Nu har jag kunnat vilat och tränat dessa dagar i lugn och ro. Och från att hålla koll på trafikregler vid övningskörning ska jag nu hålla koll på regelboken, 22 spelare och ett antal ledare. Men och andra sidan slipper jag tänka på bakspeglar, väjningsplikt och höger regeln. Det finns inte på en fotbollsplan. Dom är utbytt mot offside, hörna och frispark.

På tal om att träna. Det blev en och en halvtimmes innebandy igårkväll. Rätt hyfsat tempo och som inte det var nog hade jag emmellanåt huvudvärk som kom och gick. Lustigt eller olustigt beroende på hur man ser det. Efter passet var jag trött och frågade om någon hade något bra tips på att återhämta sig till matchen ikväll. Jag fick tipset att jogga ner och det kändes direkt att det gjorde nytta. Dessutom har jag inte haft kramp i natt utan kunnat sova ostört, tills jag vaknade kvart i sju. Men jag somnade om igen. Det behövdes nog.

En annan sak är att jag gjorde en kompis besviken. Vi skulle varit ute och käkat imorgon. Eftersom min match blev flyttad till på söndag så blev jag ledig imorgon och kan således följa med till min broder och hälsa på. Det är marknad i byn också. Därför fick jag lämna återbud till resturangbesöket igen. Typiskt med mig alltid något som kommer emellan och jag kan förstå min kompis besvikelse. Ska ringa honom idag.

Nu ska jag ner och göra stan och sedan ska jag averka en timmes teori på körskolan.

Ha en bra fredag och även en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0