Ska jag sluta dömma ÄFF?

Ja då är det fredagkväll och jag känner mig rätt färdig. Förutom att jag dömt fotboll 2*40 minuter har jag också varit i Munka på cykel och vänt. Dessutom var jag ute ca 20 minuter med min broders hund. Som avslutning på min aktiva dag, förutom den obligatoriska fredagskvälls målet med ostbågar och en öl, så sprang jag 400 meter på idrottsplatsen.

Nu är jag mör och jag har stretchat ordentligt, vilket är ett måste för annars kommer jag inte av sängen imorgonbitti.

Nu var det inte det jag skulle orda om utan mina ÄFF matcher. Jag har dömt 7 seriematcher denna vår och det har slutat följande: 1 ÄFF seger, 1 oavgjord och 5 ÄFF förluster. Alltså 14%, 14% och 71 %. Oj då. Så ska jag sluta dömma ÄFF eller?? Jag konfronterade min domareansvariga om detta efter min match och han bara log och svarade, "det är nog bara tillfälligheter"

Så bra då vet jag det. En annan sak jag också vet är att så som jag ibland är under mina matcher så är kvinnor i trafiken när dom kör bil. Det kom jag på idag på väg till match, då en kvinna bara svängde i ett läge hon hade väjningsplikt.

Nu är det snart helg och från att ha haft match lördag och söndag, blev jag helgledig pga matchändringar. Så årsfest imorgon och sedan blir det väl att slappa på söndag. Andra har helgen till att vila upp sig. Då är det fullt ös på mig med idrott, familjeliv, promenad och cykling. Därför har jag vardagarna till att vila upp mig, så jag är pigg och alert till helgens entré.

Somnar jag på soffan nu inatt, så jag ska gå och bada i Rönneå imorgonbitti. Om inte så ska jag njuta av morgonstunden. Extra lång frukost, tidningsläsning och en extra match på x-boxet.

Ha en fin helg och var rädda om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0