Här hade jag fel

Kom hem från Helsingborg och Olypia för nästan en timme sedan. HIF vann på nytt med, denna gång 1-0 mot AIK. I måndags sa jag till min broder när vi diskuterade HIF:s framfart att kommer det inte en reaktion på HIF mot Mjällby, så kommer den säkert mot AIK. Nej då så fel jag hade. Det blev två stabila 1-0 segrar och fortsatt serieldening. Nu funderar jag istället på hur långt detta ska räcka. En match i taget då...

Det var Ingvarsson som dömde på Olympia och det var första gången jag sett honom döma live. Men det var inget att snack. Solid rätt igenom. Helt rätt med varning på HIF:s Sundin för filmning bland annat. Dom andra var också helt klockrena.

9022 på Olympia. Ganska ok, även om det borde vara fler, med tanke på den fotboll HIF presterar.

Annars då? Jo det borde vara kris både i Trelleborg och Göteborg. Vilken allsvensk tränare får kicken först?? 0-3 mot Åtvidaberg måste vara alamerande och 0-2 mot Malmö för blåvitt kanske inte lika alamerande men ändå.

En god kväll. Hyfsat skönt väder och tre poäng. Som vanligt skjuts hem. Denna gång i en Skoda och spansk salsa i bilstereon. Man kan inte vara annat än nöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0