Många burkar.....

Så är man hemma igen efter den blytunga förlusten mot AIK. Nu mår man allt annat en bra. Samtidigt funderar jag på att resa med till Almtuna på torsdag. Hur som helst lär det bli svårt att sova inatt. Det verkar ha gått lungt tillväga under matchen i Lindab arena, så personalen har säker gjort ett gott dagsverke. Det kan man inte säga om domarna ikväll. Som dels screenar bort en Rögleback i samband med 2-4. Dels har alldeles för brått att blåsa vid en AIK utvisning. Som inte det var nog kan dom ha avgjort hela kvalserien med att råna Rögle på 5-5 målet. Ni kan ju själva tänka på vad som hänt om Rögle fått 5-5 i det läget. Jag tänker inte lägga orden i munnen på er läsare. Vad ska man straffa domaren med?? Livstidsavstängning?? Kortare avstängning?? Böter?? Frågar man mig personligen, så avvakta tills söndag. Missar Rögle elitserieplatsen på grund av detta domslut, så är det inte för mycket begärt med livstidsavstängning på domaren gällande alla serier. Det är inte att ta i med tanke på Rögles situation och Rögles uteblivna summa på miljonbelopp. Att låta vederbörande duo döma på torsdag i Uppsala och på det viset gottgöra Rögle skulle inte fungera. Förvisso skulle Rögle gjort mål på alla sina chanser, men det försvarar inte det felbeslut domaren tog och that´s it. Hur det än går för Rögle måste prioritet 1 nästa säsong vara att hitta två nya betydligt bättre målvakter och inga puckmottare. Dels en ny tränare. Gunnar Persson saknades oerhört. Alla som var så nöjda med dom nya tränarna kan ju också inse misstaget. Så här hade Rögle aldrig läckt med Persson i båset. Något positivt då? JA, RÖGLE har fortfarande allt i egna händer. Men det blir oooooooooooooolidigt spännande och hoppas medicinburkarna i skåpet räcker.

Kommentarer
Postat av: Fadern

Måste hänvisa till ett inlägg av Daniel Roth i dagens NST där han bl.a. skriver: "Skyll inte på domarna, Rögle".

Vilket han har väldigt rätt i. Det var inte domarna som cochade fel, det var inte domarna som brände alla Rögles chanser. Varför gör Pelle inget åt det hela. Redan efter 1-2 skulle han satt in Penker.

Såg ju direkt att Stoffe inte var i form. Så tydligen ej heller i Växjö. Smällen från i fredags satt troligen kvar.

Leksand följer SSK till es.

2010-04-07 @ 19:48:44
Postat av: Pontus

1. Nej och chansen man gjorde ett mål på blev underkänt. Och 5-5 där och Rögle vinner matchen om inte förr så i sudden.2. Sedan när har Nihlstorp varit ur form? Det var inte han som stod i VL kassen i söndags. Men visst 4 mål är hans mot AIK3. Och var det inte du som jublade åt tränarebytet?4. Minns jag inte fel så senast i lördags tippade du AIK och SSK till ES. Vilka tippar du imorgon? Almtuna och AIK?5. Vad hade matchen mot LIF med denna i tisdags att göra?6. Nu är vi positiva och vänder detta till något bra

2010-04-08 @ 01:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0