Sammanfattning av veckan hittills

Hallå ja. Nu är man tillbaka. Jag var ju och arbetade under derbyt mellan HIF och Malmö i tisdags. En bra match, en god seger och ett fullsatt Olympia. Lägg därtill en råkall Aprilkväll som mer påminde och en vinterkväll och en övertänd domare. Domaren blåser straff redan i tredje minuten, då bollen tar på hakan på HIF försvarare. Men en svår situation och 0-1 efter 4 minuter. Och där trodde jag min lången på 50 kronor flög all världens väg och hade väl så gjort om det varit ett HIF ett par år bakåt i tiden. Men man satte fart och innan det var halvtid så ledde HIF med 2-1. Och då hade HIF blivit stulen på en straff.

Men shit med poliser runt om i Helsingborg och runt om Olympia. Och dessutom runt mig. Dom till och med fråga om jag hade nyckel till grindarna om det skulle bli bråk. Jag svarade att jag hade till den bakersta. Bra sa konstapeln, håll dig i närheten om du skulle behöva öppna till oss. Men det blev rätt lungt. Men som jag frös. Varför kan man aldrig klä på sig ordentligt???

Efter kaffe, baugette och dricka fick jag skjuts hem.

Igår var jag och besökte en kompis. Jag blev bjuden på kaffe, kakor och dricka. Det var ett tag sedan jag besökte honom, så det var inte en dag för sent jag hälsade på.

På kvällen gjorde jag säsongspremiär på seriematch. Jag dömde ÄFF-Hjärnarp. Det var inte lika kallt denna kväll och solen var framme. När jag skulle ragga upp matchboll fick jag följande kommentar av en ÄFF lagledare: "Bränn nu inte benen, när du springer i solen" Jag hade shorts på mig och log rätt gott åt denna kommentar. En kollega till mig följde matchen och kom med råd och tips att ta med sig vidare sedan.

Idag har jag tvättat. Jag var ute med hunden, uppvaktade min lilla katt som fyllde 9 år idag. Hon uppvaktades med kattmat, lek och godis i massor. Grattis Ronia på 9 års dagen, må väl min lilla kise.

Jag hann med en sväng till Helsingör med goda vänner också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0