Sena reflektioner

Ett par andra reflektioner denna sena måndagkväll som övergått till tisdag.

Jag börjar med Rögle. Ny trio ska leda Rögle tillbaka till finrummet. För mig låter det som en budgetvariant. Men klart Kenny är Kenny. Lite komiskt att det blir RBK över denna trio. Roger Björn och Kenny.

Jag tror HV 71 gillar sudden death eller? Hur många sudden segrar har dom nu?? Man kanske skulle döpa om HV blå till HV sudden. Ursäkta, kunde inte låta bli. Jag vet den var dålig, men jag försöker i alla fall. :-)

Vad sysslade Trelleborg med ikväll??? Mot HIF hemma 0-0, sedan Djurgården borta 0-3. Efter det Göteborg hemma 2-1 och ikväll BP hemma 0-1. Hallå!!! Får snart döpa om Tjångavallen till berg och dalbanavallen. Shit vad man ojämna. Likaså Kalmar. AIK hemma 0-3. Vid 0-3 målet vid hörnan, står man och sover värre än vad jag gör i soffan. Matchen innan. Mjällby-Kalmar, Peter Swärd-Nanne Bergstrand. Kunde det sluta annat än 0-0?? Förmodligen inte. Jag tror jag ska räkna alla 0-0 matcher i årets allsvenska.

På ren svenska, fy faaan vilka otäcka bilder då Eddie Gustafsson skadas i matchen i österrikiska ligan. Värst var reprisbilden. Jag höll på att sätta min fruksoda i halsen.

Kunde varit ett fall för kvartersdoktorn. Har ni inte sett det bör ni göra det. En sådan husläkare skulle man haft. Annat än doktor hjälplös.

Hur sjutton kan telefonkort till mobiltelefoner ta slut?? Det skannas i kassan och och man får ett kvitto med en kod på. Ja tydligen är allt konstigt möjligt på ICA Maxi.

På tal om det. Skulle lämna in papper på Försäkringskassan. Bara det att jag hade glömt dom flyttat. God morgon! Lol.

För exakt ett år sedan var jag i Stockholm på Tre Kronor live i TV huset. Jag flög hemma denna måndag. Hur hade gått i år? Nu när det är kaos i flygtrafiken på grund av askmolnen från vulkanen på Island. Tja säg det...

Nu måste jag hoppa i säng annars är risken att jag blir en vulkan imorgon om jag inte får sova tillräckligt. Ska bara sprida lite moln på balkongen innan jag lägger mig.

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0