Sport

Sport måste jag också skriva några rader om. Det har ju varit mer än derby. Ängelholm vann andra raka matchen i superettan. Borta mot Jönköping med 3-1 efter 3-0 bara efter 30 minuter.

Rögle har värvat målvaktsJoel med Gistedt i efternamn. Bra. Lägg därtill en spelare från Troja en så kallad "coming man" och årets värvarstart är igång.

Engelholm förlorade avgörande SM finalen i damernas volleyboll mot Katrineholm med 3-1 i set. Starkt av lilla Ängelholm att ha näst bästa damlag i Sverige i volleyboll.

Undras om inte Djurgårdens SM guld planer sket sig nu ikväll. Man ledde borta mot HV71 med framför allt 3-0, som blev 3-3. Men också med 4-3 knappt 4 minuter före slutet. Men HV 71 kvitterade till 4-4 och avgjorde (nästan) som vanligt i sudden. 5-4 till HV och 3-2 i matcher inför den sjätte i Globen på lördag.

Jag spräckte min vinstnoll, när det gäller spel och dobbel. I tisdags hade jag lirat 50 kronor på HIF seger och idag hämtade jag 118 kronor. Bra pengar till resan.

Övrigt då... Funderar på om jag skulle ta ett break med körkortet och ta nya tag efter semestern. Då jag både laddat mig själv och min ekonomi.

Nu ska jag avsluta kattens födelsedag med lite godis och sång.

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0