Vi vann

Idag var vi nere i Höör och vann Frosta cupen i innebandy. Det blev avslutningen på denna säsongen.

Vi samlades klockan 07:15 imorse och kom hem vid 16:30.

I första matchen mötte vi Frosta och vann med 8-1. Jonas gör 4, Patrik 2, Victor 1 och Frans 1.

Matchen efter mötte vi ett mixat Lund. Det blev en tät match och efter mål av Jonas vann vi med 1-0. Krille höll nollan.

Efter denna match mötte vi ett nytt gäng från Trelleborg, som hette Palmstaden. Det blev ny seger med 10-0. Målskyttar Jonas 4, Patrik 2, Frans 2, jag själv lyckades göra ett,  Christer Förslöv 1, SvedalaRobin 1 och Patrik 1. Krille målvakt blev dubbelnolla, riktigt kul för honom.

Sedan var det lunchrast med allt vad det innebar, det blev inget "sova middag"

Efter middagen mötte Klinten 1 och vann med 5-0. Målskyttar var Jonas 2, Sara 1, Nisse 1 och Patrik 1.

Slutligen var det dags för det som kom att bli finalen. Kick Off mot Klinten 2. Vi vinner med 4-2. Målskyttar var Jonas 1, Sara 1, Nisse 1 och Victor 1.

Vi fick en detta tabellfacit: 1 Kick off 5 5 0 0 +25 (28-3) 15.

Det var skoj att spela innebandycup och det var roligt att vinna den, men jag blev besviken över priset vi fick en vattenflaska. Otacksam som jag var så vräkte den i väggen i omklädningsrummet och någon annan fick den med sig hem, men det kan kvitta.

Bra insater också av målvakts Robin och dagens passning svarade nykomlingen Evelyn för som serverade Patrik med en passning rätt på läppen.

När alla var nöjda och belåtna åkte vi hem. Innan vi åkte hem drack jag två pilsner och sedan var jag inte besviken över priset längre.

Nu är jag hemma och sitter och fikar med en kompis. Glass och kaffe och han har glass och the, lite ungefär som pappa och hans hustru när dom fikar. Min lilla kise ligger i min säng och jäser.

Innebandyn säsong 2009-2010 är över. Tack för denna säsong.

 Föräldrar, spelare och ledare.


 Bild från hallen.

Ovan: Min backkollega och en av våra målvakter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0