Körkortshistorier

Jag var ju på teorilektion i tisdags, på Affes. Man hör ju ett och annat då.

Som till exempel, när läraren som undervisade skulle gå och uppvakta en person som fyllde 50 år.

Detta var en arbetskamrat till honom. Dom visste han var glad för glass och köpte en två liters glasspaket som han slevade i sig. Det var ju inte mer med det och på kvällen skulle dom fira hos personen ifråga. Kommer upp till honom och hans fru sitter och gråter i soffan och skakar på huvudet. "Vad har hänt frågade dom" Då berättar hon att mannen som hade fyllt 50 år hade blivit stoppad i nykterhetskontroll och det hade givit utslag. Han bedyrade sin oskuld, men fick följa med ner till polisen för blodprov. Blodprovet visade inget. Det var alltså glassen som hade givit utslag. Ibland använder man alkohol till att förbättra smaken på glass. Så kan det gå.

Kan berätta en till innan maten. En kille hade köpt husvagn för cirka 300 000 och skulle på semester. Han hade blite bråttom iväg och glömde fästa husvagnen enligt anvisning. Så när han då backar ut, stöter han till en sten och husvagnen släpper. Han kör men husvagnen fortsätter ner i sjön. Detta är sant, jag lovar. Killen i fråga blev så förbannad på sig själv att han låste i sig på sitt kontor en och en halv vecka och på semestern blev dom hemma.

Som inte det var nog var jag ute och övningskörde på natten med mamma och hennes vän. Undrar om han vågar köra med mig mer. Titta för dåligt åt vänster, höll på bli påkörd av en lastbil och en buss. Ena gången fick jag köra ner i diket vid Netto för undvika krock. Hur det med bilen är oklart.

Kör försiktigt och krama gärna varandra i trafiken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0