Nytt kontrakt och slutspel i sikte

Så är man hemma igen ifrån Malmö. En bra dag, blev det tycker jag. Vi vann första mot Klinten med 4-2 (3-1) Den andra mötte vi Karlshamn och lyckades få 2-2 med undertecknad i utvisninsbåset då vi kvitterade. Tänk vilken nytta jag gjorde för laget. Den tredje fick vi en rejäl lektion av Norrängskolan och förlorade stort med 8-2. Avslutningsvis vann vi sista mot Malmö med 5-4 efter underläge 3-1 i kaffevilan. Inför matcherna var jag inte orolig för målvaktsidan, vilket stämde bra. Gör bra matcher dessa målvakter. Min kompis svaradde för sitt första mål i Kick Off i 2-2 matchen. Själv svarade jag för 3 mål och 2 assist. Vi säkrade nytt kontrakt i ettan och har ett slutspel i Kallinge att se framemot. Kanon tycker jag då vi är nykomlingar. Vill passa på att tacka våra medresta supportrar för stödet. Nu väntar pizza med grabbarna. En bra avslutning på denna dag.

Tur jag somnade

Wow vilken match. Så spännande. Men faktum är att jag somnade och då försvann också förbannelsen. För så länge jag såg matchen stod det 2-2. Stängde av TV:n och försökte sova och så vips så var det 4-2 till Sverige. Så satte jag på TV:n igen och Kanada gick från 2-4 till 5-4. Och sen såg det mörkt ut bara. Då somnade jag och Sverige gick från 4-6 till 6-6, för att sedan avgöra i förlängningen. Sanslöst, vilka tjejer. Fantastiskt. Så bra jag somnade. Det som retar mig, är det att när Norberg lägger in stenen som innebär 6-6 så buar den kanadenskiscka publiken. Det är väldigt illa och riktigt illa när det är OS. Därför också rättvisst att Sverige vinner. Min lagkamrat tittar oroligt på mig nu. Han vill jag ska öka farten och bli klar. Det är innebandy i Malmö idag. Fyra matcher och den första mot just Malmö klockan 10:20. Vi mötte en konstig polis igår, när vi var ute. Falska poliser läste jag om i tidningen? Vet ej. Men frågorna var inga frågor utan mer ett steg mot förtal. Men så går också 33% av stan med droger i kroppen och det blir därefter. Snön är på väg bort. För denna gång eller kommer det en ny runda? Idag och imorgon sedan är OS slut. Och idag börjar elitserien om igen. Önskar en bra helg!

Vakna med OS.

Vilken dag. Full rulle. Jag har beställt sjukvårdskort i utlandet via FK. Till både mamma, lillebror och mig själv. Precis ringt försäkringsbolagen till oss alla tre. För en gång skull är jag ute i god tid. Jag har dessutom varit nere på resebyrån för att förhört mig om ytterliggare frågor.

Jag var uppe vid 06:15 för att se hockeyn Norge och Slovakien. Synd om normännen för ack så nära. Fortfarande tveksam till utvisningen som kan ha avgjort matchen. Som bonus på min tidiga morgon fick jag se avgörandet mellan Tjeckien och Lettland, som avgjordes i sudden. Det var tighta åttondelsfinaler, förutom Kanada och Tyskland.

Kvarsfinaler enligt följande: Sverige-Slovakien, Kanada-Ryssland, USA-Schweiz och Finland-Tjeckien

Det blir tidig morgon imorgon också. Och åker inte Sverige imorgon, så tror jag på final.

Jag såg världens kollission på TV 4 och Malous efter tio. Björn Ranelid och Anna Anka, ungefär som mamma och hockey, typ.

Nu ska jag vidare mot hemmet för städning. Mamma är snart disponibel igen, härligt.

O´hla. En dyr faktura

Öppnade eposten inatt innan läggdags. Och vad hittar jag? Jo en faktura på 20 540 kronor. Vad an detta? Nej ingen skuld eller oförsedd utgift. Det var resan vi bokade i måndags på Resia. Vi har äntligen beslutat oss. Lillebror och mammas vän verkade inte vilja flyga, så jag fick ge vika. Det blev Costa Brava nio dagar med buss med Scandorama.

Med avresa i mitten på juni, i samma veva som mamma fyller jämt.

Samma dag som vi bokade resa, var vi på G. På biblioteket samma dag lånade mamma en bok om Spanien och jag en bok som heter spanska för nybörjare och med cd skivor så man kan lyssna och lära sig.

Det ska bli riktigt roligt. Det enda som inte är lika glädjande är att min broder inte vill lämna sin snart 14 åriga hund på hunddagis. Så snäll som han är mot både sin familj och sin hund stannar han hemma och passar då på att ta hand om familjens andra hund. Men vi får väl gottgöra honom.

Fram till avresa så får vi se till att plugga spanska och planera inför resan. När vi väl sitter på bussen lär vi vara som barn på julafton. Och som väl är slipper jag ta hela fakturan själv. Bara en sådan sak.

Bortskämd i Helsingborg.

Idag har jag varit på spännande äventyr. Min kompis bjöd med mig på innebandy i Helsingborg mellan Helsingborg och Umeå. Det var en anhörig till min kompis som dömde matchen. Det skötte dom med den äran.

Innan matchen fick vi biljett och när vi väl kommit in, så erbjöds vi komma in i VIP matsalen för en måltid. Till en början tackade vi nej. Men sedan ångrade vi oss och gick ner och åt en välsmakande smörgåstårta och cola att dricka till. Sedan kunde man se matchen med en väl mående mage.

Matchen var helt okej. Men eftersom det bara var min andra match jag såg live på denna nivå var det ändå roligt. Normalt sett brukar det bli en hel del mål, dock ej denna eftermiddag. Det slutade med Helsingborgsseger med 3-2 (2-1, 1-0, 0-1) Skottstatistiken var 18-22 (9-3, 2-5, 7-14). Inför publiken 711 st.

Som grädde på moset fick vi skjuts av min kompis broders kollega (rörigt eller??) till och från Helsingborg. Vi avslutade med ett besök på McDonalds, då det lilla hyfs vi har, hindrade oss från att ta större bitar smörgåstårta.


Med tanke på allt man blivit bjuden på så kunde man gladeligen betala McDonalds själv. Dessutom ett bra sätt att avsluta en bra dag på.

På Maxi

Jag tog en promenad till Maxi idag. Tänkte möta upp mamma och min broder där. Felet var bara att dom hade åkt till Coop istället och jag hade missuppfattat det hela.

Väl i kön när jag färdig handlat kom jag att tänka på att varför säger man alltid att "hon är 22 år gammal" eller han är 31 år gammal. Istället kunde man säga att man är "22 år ung" eller "han är 31 år ung". Kanske mest skrämmande om man tänker på sin brorson och man säger han är 11 år gammal. Jag menar då är man inte gammal.

I kön före mig stod en kvinna med sina två döttrar med en kundvagn. Snäll som kvinnan var släppte hon mig före i kön. När jag betalat och skulle packa ner mina varor satt hennes två döttrar och kollade. Kvinnan tyckte dom var i vägen för mig och sa till sina döttrar, "ni får akta er lite så att pojken kan plocka ner sina varor" Oj tänkte jag vilken komplimang. Jag kan nästan tänka att vi var jämn gamla på några år.

Sedan fortsatte jag promenera vidare upp mot familjen, med en glass i handen och log gott för mig själv.

Telefonen har varit tyst idag. Verkar som jag ska vara ledig i helgen...

Intervju, OS och lite annat.

Så har jag nog hittat resa till oss till somaren. Costa Brava tio dagar med buss.

Jag ska lägga fram det till regeringen där hemma så får vi se.

Igår var jag på möte och intervju med domareklubben utanför stan. Allt gick bra förutom att jag höll på att cykla vilse i Munka på hemvägen. Dessutom var jag tvungen att gå inom en anhörig och ladda min cykellampa som är laddningsbar. Då bjöds jag även på en kopp kaffe.

Inga större framgångar i OS. Skönt att Anja klarade sig rätt hyfsat, med tanke på hur det såg ut. Kunde varit värre. Det som gjorde mig mest upprörd igår var damkronornas pinsamma fiasko mot Kanada, då man förlorar med 13-1. Alltså 13-1. Detta lag skulle vara ett medaljhopp. Ja det kan man nog glömma nu. Skulle man få det så behöver man inte ta emot det, för man förtjänar det inte ändå. Värre än Rögles genomklappningar denna säsong.

Tre kronor vann mot Tyskland med 2-0. Någon sa i vecklan att damkronorna hade bättre chans än herrarna. Kanske fel läge att säga det i. Jag såg lite på matchen inatt innan jag somnade. Såg även lite på snowboard åkningen. Där jag blev imponerande av ett par saker. Det ena var alla fina ord denna bisittare kunde, det andra var att dom båda kommentatorerna var väldigt duktiga på att prata i mun på varandra och avbryta den ena.

Dom räliga MIF förlorade med 5-0 i måndags mot Borås och igår ny torsk igen mot pussycats Bofors med 6-2. Oj då. Men jag antar att deras tränare hellre förlorar med 6-2 än 3-2, eller??

Och här hemma, eller utanför fortsätter det snöa. Det är roligt nästan jämt.

Ha en bra dag!

Allt

Här sitter vi. Min skyddsängel och jag. En bitter kille på 34 år och skyddsängeln som är en hona med svart och vit päls, som är kelen till max, äter friskies och säger mjau.

Dagarna bara rinner iväg, värre än det snöar. Det finns ingfen hejd på det. Det är som i OS 1948 (tror jag det var), då det  vara japaner, japaner överallt. 2010 skriver vi det är snö, det är snö överallt. Var man än vänder sig är det snö. Känns värre än låten gräva guld i Alaska som min polare även har i en annan version.

Ingen innebandyträning igår, denna gång dock ej på grund av folkmatch. Vår lagledare skrev fel förra veckan och skrev " ingen träning idag pga folkmatch imorgon 21:10" Han glömde kommatecknet, vilket han fick höra under samlingen dagen efter. Jag var med mamma på Helsinborgs lasarett igår, hon skulle prova nya hörsnäckor. Jag fick en fin komplimang av receptionisten då jag satt med min data och väntade på mamma. Hon sa "du vet att du kan anmäla dig i luckan" typ. Det var på audionomen. Hm. Är det fel på min hörsel också kanske, tja vem vet. Mamma var nervös för att köra i Helsingborg, vilket hon inte behövde vara, jag kunde gjort det bättre själv.

Mamma bjöd på fika i kafetrian. Jag hade en känsla av att det inte var humana priser, så när mamma erbjöd mig en semla tackade jag nej, tog kvittot och konsaterade att jag gjorde rätt. 24 kr. Shit. Två kaffe, en semla och en cola 70 kr. Lol. Behöver ju inte ruinera mamma bara för att jag själv är snål. Dessutom fick jag middag när vi kom hem. Bara en sådan sak.

Idag skriver vi onsdag och vi är spellediga. Ska på info och möte om utbildning ikväll i Munka 18:00. Spännade.

Nu ska jag gå ner och kolla om det kommit mer snö...

Måste gratta Kalla och Ferry till sina OS guld. Hyfsat imponerande.

Därför har man det rätt bra ändå. Bjuden på kvällsmat i måndags och fika och middag igår.

Grattis.

Måndag ny vecka. Snart mat och sedan plugga teori och hundpromenad.

Sedan ska jag på kalas hos pappa. Grattis farsan som fyller år idag. Tiden går och vi med den.

Annars inget att förtälja. Jo det snöar igen och det känns som vintern 2009-2010 aldrig vill ta slut. Fortfarande minusgrader och varit så lång tid.

Nej det får räcka för denna gång.

Må väl och hoppas alla får en bra dag, speciellt pappa.


Hård söndag, eller vad man

Mina filer är uppdaterade, listan är skickad och snart ska jag gå och vräka mig i soffan. Efter en hård helg. Vi var och lyssnade på Lasse Stefanz på Ekebo igår. En bra kväll med gänget och bra musik.

Efter någon timme på Ekebo så ringde mobilen. Det var matchtillsättaren bland domarna i innebandy. Han hade en match idag 15:30 i Strövelstorp och jag tackade ja. Det hade inget med mina bruna lemonad, utan att det var på eftermiddagen och eftersom jag håller på att ta körkort, behöver jag varenda krona. Dessutom visste min kollega om att jag var ute och svirade.

Först blev jag lite stissig och rådfrågade min kompis, vars bror dömer SL. Men det var ok. Ända tills jag vaknade 9:20 imorse och kände att soffan vill jag inte svika idag, då var det så dags. Och efter cirka en liter mineralvatten och promenad med broderns hund var jag lite piggare.
Det gick bra idag och matchen mellan Engelholm-Kävlinge slutade  4-4. Men på denna nivå slapp jag i alla fall sudden death.

Annars var en höjdpunkt idag, Napolitanas kebabtallrik. Gott gott.

Jag passar på att tacka alla inblandade för en trevlig danskväll, ett extra tack till min broder för sovplatsen inatt.

Slutligen: Är det någon som märkt att OS har börjat?

Två kedjekamrater en fredagkväll.

Så är det helg igen. Lördagmorgon.

Jag ska berätta vad två killar som är kamrater och lekkamrater i samma innebandylag kan göra en fredagskväll. Jo man kan gå lös på min egen trimmer. Det började med att jag skulle klippa min kompis inför danskvällen ikväll. Fräck som jag var kunde jag inte låta bli att börja på mig själv. Jag klippte ner det till 6 mm. Medan jag klippte mig höll min polare spelgeln så jag kunde följa resultatet.

Sedan var det dags för min kompis tur och han klippte jag ner till 12 mm. Så nu är vi nyklippta och jag jag vet inte. Efteråt spelade min polare x-box 360 medan jag sopade år. Det blev en kopp kaffe och kladdkaka. Sedan skulle vi gymma, men dom stängde 19:00. Det slutade med en runda i skogen och slingan på ca 3.3 km.

Min kompis kämpade väl och gav inte upp och jag har nog inte sprungit så lungt någon gång och det kändes i kroppen.

När vi kom hem ringde min broder och snackade. Han har världens oflyt på oddset. Så frågar han om jag klippt min kompis. Ja det har jag svarar jag. Blev det bra? Ja det tycker jag... Så skrattar min broder i luren och säger tyckte kompisen det blev bra? Jo då, för säkerhets skull frågar jag vederbörande som nickar instämmande.

Så kan det vara. En kul kväll.

Vi vann

Igår tränade jag innebandy. Ett rejält pass. I en av pauserna låg papperna framme med resultat och tabell. Jag såg i tabellen att vi hade tre poäng. Ändå har vi förlorat 2 och lämnat WO på en.
Jag frågade våra ledare hur vi kunde ha det. Han svarade blixtsnabbt: Du gnällde så mycket så dom tyckte synd om oss och gav oss tre poäng. Men jag förstod han skojade och sedan berättade han att Kallekrona hade haft två okvalificerade spelare när dom mött oss. Eller rättare sagt kvalificerade spelare. Det var två som hade licens genom innebandyförbundet.

Innan träningen upptogs igen, sa jag till ledaren det att nu har vi vunnit en på byråkratiskt sett, nu ska vi vinna en på banan också. Som inte det var nog utlovade jag öl till mina lagkamrater om vi vinner alla fyra i Malmö. Det kan det vara värt.

Innan träningen var min broder och jag och handlade lemonad på bolaget. Kvinnan i kassan tittade länge och väl på oss. Eftersom min broder inte hunnit skaffa legitimation så handlade jag åt honom också. Så kassörskan trodde väl antagligen att jag langade. Men man kan ju inte langa till en person som egentligen har ålder inne och ännu har jag inte blivit gripen. Vi ska ju ut och dansa imorgon och lyssna på Lasse Stefanz. Ett bra band, det enda jag inte gillar är att sångaren är så förbenat divig. Men det får man ta.

På tal om irretationsmoment, så fundera ni på att skaffa bredband, mobilt eller statioärt, så ta inte Telenor. Ni får ett helvete upp över öronen. Min moder har haft Telenor men vi har redan nu sagt upp det, trot tio månader kvar. Det är summor och avtal som inte är enligt vad man skrev under på. En räkning som betalas en-två dagar för sent blir det påminnelseavgift på. Och tar du inte autogiro, utan vanlig faktura kostar det 25 kronor extra i månaden. Som inte det räcker är deras kundtjänt otrevliga till max. Förra veckan i ett samtal dit höll jag på att be telefonisten stoppa upp sitt mobila bredband i arslet. Av den anledningen att det hotades med en straffavgift på 2500 kronor om man sa upp avtalet under bindningstid.

Det blev mycket Kallekrona i detta inlägg. Både innebandy och Telenors kundtjänst ligger i denna stad.

Jag ber att få återkomma nästa gång jag har något roligt att förtälja.

Ser dessutom framemot att få läsa nya inlägg på den snart 63 år fyllda farbrorn.

Ha en bra fredag!

Fin vändning.

Ja här sitter man och ler åt hockeyn. Seger borta mot lilla ynkliga eller mot Linköping. Vem hade trott det? Ja inte jag i alla fall, även om man alltid hoppas. Jag sa till och med på fikabordet på citygross att hoppas räkneverket går mer än till nio. Ja och där fick jag så jag fes. Mammas vän var stensäker på sin sak och han var till och med inne på att sätta pengar på Rögle.

Man vänder 1-3 till seger borta mot LHC. Man gör 2-0 i sista perioden och fullbordar vändningen. Det innebär att Rögle tagit poäng i dom tre senaste matcherna och har 7 poäng av 9. Nu vågar man inte tänka på situationen om Rögle vunnit som man skulle i lördags. Då får man svårt att sova också.

Nuvarande tabell:

10 Timrå 48-16 60      
11 SSK 48-37 55
12 Rögle 48-45 48

Tabell vid Rögleseger i lördags:

10 Timrå 48-18 58
11 SSK 48-37 55
12 Rögle 48 -43 51

Tabell vid Rögleseger i sudden:

10 Timrå 48 -18 59
11 SSK 48 -37 55
12 Rögle 48 -43 50
Ja ja man kan ju spekulera bara. Och det blir med största säkerhet kval, men det är roligt att räkna tabeller, målskillnader och hypoteser. Skönt för Kantor att han får avgöra efter sitt strul i lördags. Därför ler jag ikväll också för det är via två klassmål man avgör som får en att tänka på Larionov, Krutov och Makarov på den sovjetiska klapp-klapp hockeyn. Bara en sådan sak.

Idrott är mycket psykologi. Det visades sig ikväll också när Rögle kunde spela avslappnat och man har absolut inget att be om ursäkt för. Oavsett om LHC gick på den och den farten och motivation slår klass, så föringar det inte Rögles insats. Nihlstorp bjuder på om inte tre mål så i alla fall två. Efter 3-1 ville jag byta målvakt. Någon minut efter 3-1 gör Nihstorp en räddning som håller hög klass. Att Linköping byter målvakt vid Rögle 3-2 mål är ofattbart för mig. Stackars kille, därför extra häftigt att Rögle vann.

Detta var slutligen om inget annat bra för självförtroendet och viktigt för moralen.

Nu är det OS uppehåll i elitseriehockeyn, nästmatch den 27:e hemma mot HV 71.


Vilken måndag.

Måndag idag och vilken måndag det varit. Jag tar det ifrån början. Jag var nere på stan på förmiddagen och besökte banken. Jag skulle sätta in pengar i myntautomaten. Efter insättningen upptäckte jag att det fanns cirka 200 kronor i mestadels femkronorsmynt. Jag tog dessa i handen och lämnade in dom till bankpersonalen.

Sedan skulle jag överraska mamma och hennes vän med en kinamåltid, men när jag kom dit var det semesterstängt.

På väg upp till mamma på cykel, ungefär vid Åhléns då jag cyklar i mitten eftersom jag ska svänga till vänster mot Villan. Då blir jag omkörd av en bilist på vänstersida. Då är det ändå omkörningsförbud vid korsningar och i närheten av övergångställe.

Innan jag lämnade hemmet hade jag hunnit med ett par givande samtal per telefon också.

På eftermiddagen var vi på EM och Familia. Jag fick äran att köra dit. Jag handlade väl inte så mycket utan mest för skojs skull. På EM tittade mamma och dom på en finare hylla med diverse tillbehör. Ja ha tänkte jag, lär väl ligga på en 5000, 6000 kronor denna hylla. Nej då närmare 25 000 kronor. Usch jag nästan kippade efter andan. Ända tills mamma berättade att hon inte skulle köpa den. Vad skönt tänkte jag och man kunde andas normalt igen.

Det blev fika på citygross och lite inköp.

På hemvägen hade jag en traktor farmför mig, men för dålig sikt för att köra om. Jag låg kvar bakom. Sedan var det dags för debut på motorvägen. Lite nervöst var det men det gick bra. Och jag var nöjd med vad jag utträttade bakom ratten och det var mitt sällskap också.

Jag har fått en riktig körlektion idag. Härligt.

Full rulle

Söndagmorgon. Uppe 06:45. Ska handla innan jag lirar innefotboll tänkte jag. Får se om jag hinner. Sedan ska jag till Magnarp på innebandy. Efter det kalas hos min broder. Det blir full rulle idag. Var inte Rögles slarv vid 3-3 målet igår rätt synikativt för Rögle denna säsongen. Jag menar 3-2 ledning och på väg mot andra trean och så händer detta. Man ska inte döma någon och ge dom en chans, men redan nu skriker det floppvärvning på både Kantor och Abid. Liksom Scandella. Kunde lagt till Colliton här, men han är i alla fall en duktig teckare. Jag säger Grattis till min broder som fyller 23 år idag. Grattis!

Pettsson och Findus

Imorse vid frukostbordet då katten sprungit ungefär femtioelva varv i lägenheten, tittar jag på henne och hon tittar på mig. Jag kan inte låta bli att le lite. Jag kommer osökt att tänka på Pettsson och katten Findus. En seg gubbe och en lustig katt. Som gör allt för att få lite rörelse i sin husse. Nu är det helg igen. Veckorna bara asar i väg. Idag blir det hyllhämtning och Väla. Sedan kanske hockey i eftermiddag. Önskar en trevlig helg!

Pokerslit

Så lyckades jag då. Efter nästan tre timmars slit, lyckades jag gå vidare i poker till på söndag. Vi var ca 15 000 när tuneringen började 10:45 i förmiddags och för en sådär halvtimmes sedan var vi 250 spelare kvar som gått vidare. Skoj, roligt att man lyckas någon gång. På söndag är det en tunering med just nu ca 7900 anmälda som kvalat in och i dagsläget erhåller 45 av dom vinst. Just nu lirar jag en annan, som jag förmodligen inte blir långrandig i. Det är hyfsat svårt efter att ha suttit i tre timmar att "ladda om" Det vankas eftermiddagskaffe och sedan promenad med hunden. Önskar en bra dag!

ÄNTLIGEN

Äntligen vann Rögle igen. Första tre poängare sedan 14/12 mot Timrå. Och sist man vann var mot MoDo med 4-3 efter sd. Nu är avståndet till Södertälje 10, Timrå 13 och MoDo 15. På lördag vid halv sju snåret kan det vara om jag bara räknar in Timrå och SSK, eftersom Rögle möter Timrå och SSK spelade i tisdags. Så kan det vara 7 och 10 poäng med 9 omgångar kvar att spela. Förmodligen ingen betydelse så sett mer än för självfötroende, lättnad och känsla. Bra i Rögle var Penker, som förvisso var ute och cyklade vid 0-1 målet, resten av matchen var han hur bra som helst och gav verkligen Rögle chansen att vinna matchen. Bra målvaktsval av pressade tränaren Persson. Bra i Rögle var också Beaudoin, Sjögren, Hjalmarsson, Glimmenvall, Jacke och Kempe. Framförallt gillade jag när Kempe stack in snudan framför Hadelöv som så lite psyko dampade. Bra debut av Abid, som asisterade Jacke till 2-1 målet. Jag är nästan säker på att en annan Röglespelare i det läget, antingen lagt pucken i sargen eller skötit en "fösare". Men Abid spelade enkelt och rakt på mål. För övrigt förstår jag inte Skellefteås protester vid målet, eftersom Jacke inte står med någon skridsko i målgården eller på linjen. Kan ju också tillägga att domaretrion svarar för en godkänd insats, förutom på Penkers tripping på slutet. Skönt leende domaren hade efter ett kort snack med Skellefteåtränaren. Det var till och med så att jag log framför TV:n. Publiksiffran var 3 299 och är väl inget att skryta med, men det kan kvitta en segerkväll som denna. Nu är snart klockan halvtre och läggdags.

Kökstankar

Jag skulle ha en slappedag idag. Men det blev ändå en halv timmes promenad med hunden. Perfekt så blev man på gott humör. Då kom jag också att tänka på vad skabben i MIF sagt om Rögle. Då kom jag på att då har jag en sak som också Rögle har och det är ett litet kök. För det var så dom sa i söder efter avancemanget. Men Rögle har ett lagom kök och jag behöver inte större kök till min tvåa. Nu sitter jag och funderar på om jag ska handla på Netto eller jag ska kasa upp till Maxi. Det är vienettaglass jag har som erbjudande som lockar. Så jag vet ej. Räcker väl!? Det blev Netto och strutglass

Till slut så........

Måndag och vi är inne i Februari. Jag har fastnat vid fotbollsspelet på mitt x-box 360, men det är roligt att lira. Jag har precis avslutat en runda med extra tvätt. Matchkläder, domaretröjor och sängkläder har jag tvättat. Nu ser jag framemot att få sova i renbäddat i natt istället för på soffan. Men sängen används om inget annat för kattens räkning. Hon har det gott i den. Läste precis att Rögle gjort klart med en kanadick som även har brittiskt pass. Han heter Ramsi Abziz. Låter ju lovande, hoppas nu det blir bra detta och ingen Pavel Rosa värvning. Nu ska vi supportrar bara sluta gnälla också så kanske detta elände ordnar upp sig. Och på tal om värvningar, Rosa och gnäll. Så kan jag berätta att läget Rögle var i förra vintern, då man också jagade förstärckningar och man tog hit Rosa. Så var det som så att man var en aning tveksam. Hade man inte värvat honom, så antagligen hade ledande personer i Rögle fått skit, nu tog man hit honom men det föll inte väl ut. Så hur man än gjort hade man haft häcken bak. Tål att tänkas på. Allt löser man inte så lätt. Ungefär som man inte löser en persons problem med att inleda ett förhållande. Det jag vill ha sagt att vi människor måste ibland "städa framför egen dörr först" Tilläggas kan också att folk tjatat på mig om att hur fan kan Rögle ha slutspel som målsättning? Ja och vad ska dom ha för målsättning då? Nytt kontrakt via kvalserien?? Wow det hade fått sponsorer att ösa in pengar och företag på att gå all-in med Rögle. Det fina i kråksången heter ekonomi. Har du målsättningen med salutspel är det lättare att få sponsorer vilket genererar i mer pengar till elitklubben Rögle. Så enkelt är det. Nu är man nästan sugen på matchen på torsdag, men då är det tyvärr träning. Kanske kolla morgondagens träning istället. Nu ska jag återgå till min fotboll.

RSS 2.0