Allt

Här sitter vi. Min skyddsängel och jag. En bitter kille på 34 år och skyddsängeln som är en hona med svart och vit päls, som är kelen till max, äter friskies och säger mjau.

Dagarna bara rinner iväg, värre än det snöar. Det finns ingfen hejd på det. Det är som i OS 1948 (tror jag det var), då det  vara japaner, japaner överallt. 2010 skriver vi det är snö, det är snö överallt. Var man än vänder sig är det snö. Känns värre än låten gräva guld i Alaska som min polare även har i en annan version.

Ingen innebandyträning igår, denna gång dock ej på grund av folkmatch. Vår lagledare skrev fel förra veckan och skrev " ingen träning idag pga folkmatch imorgon 21:10" Han glömde kommatecknet, vilket han fick höra under samlingen dagen efter. Jag var med mamma på Helsinborgs lasarett igår, hon skulle prova nya hörsnäckor. Jag fick en fin komplimang av receptionisten då jag satt med min data och väntade på mamma. Hon sa "du vet att du kan anmäla dig i luckan" typ. Det var på audionomen. Hm. Är det fel på min hörsel också kanske, tja vem vet. Mamma var nervös för att köra i Helsingborg, vilket hon inte behövde vara, jag kunde gjort det bättre själv.

Mamma bjöd på fika i kafetrian. Jag hade en känsla av att det inte var humana priser, så när mamma erbjöd mig en semla tackade jag nej, tog kvittot och konsaterade att jag gjorde rätt. 24 kr. Shit. Två kaffe, en semla och en cola 70 kr. Lol. Behöver ju inte ruinera mamma bara för att jag själv är snål. Dessutom fick jag middag när vi kom hem. Bara en sådan sak.

Idag skriver vi onsdag och vi är spellediga. Ska på info och möte om utbildning ikväll i Munka 18:00. Spännade.

Nu ska jag gå ner och kolla om det kommit mer snö...

Måste gratta Kalla och Ferry till sina OS guld. Hyfsat imponerande.

Därför har man det rätt bra ändå. Bjuden på kvällsmat i måndags och fika och middag igår.

Kommentarer
Postat av: Fadern

Receptionisten trodde nog att du inte hörde utan kommunicerade via datorn. Varför tacka nej till en semla när man blir bjuden? Men det är ju snällt att du tänker på din moders ekonomi.

2010-02-17 @ 21:44:50
Postat av: Fadern

Receptionisten trodde nog att du inte hörde utan kommunicerade via datorn. Varför tacka nej till en semla när man blir bjuden? Men det är ju snällt att du tänker på din moders ekonomi.

2010-02-17 @ 21:56:48
Postat av: Fadern

Ursäkta upprepningen. Jag stamm .... stamm... stammar inte

2010-02-17 @ 21:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0