Intervju, OS och lite annat.

Så har jag nog hittat resa till oss till somaren. Costa Brava tio dagar med buss.

Jag ska lägga fram det till regeringen där hemma så får vi se.

Igår var jag på möte och intervju med domareklubben utanför stan. Allt gick bra förutom att jag höll på att cykla vilse i Munka på hemvägen. Dessutom var jag tvungen att gå inom en anhörig och ladda min cykellampa som är laddningsbar. Då bjöds jag även på en kopp kaffe.

Inga större framgångar i OS. Skönt att Anja klarade sig rätt hyfsat, med tanke på hur det såg ut. Kunde varit värre. Det som gjorde mig mest upprörd igår var damkronornas pinsamma fiasko mot Kanada, då man förlorar med 13-1. Alltså 13-1. Detta lag skulle vara ett medaljhopp. Ja det kan man nog glömma nu. Skulle man få det så behöver man inte ta emot det, för man förtjänar det inte ändå. Värre än Rögles genomklappningar denna säsong.

Tre kronor vann mot Tyskland med 2-0. Någon sa i vecklan att damkronorna hade bättre chans än herrarna. Kanske fel läge att säga det i. Jag såg lite på matchen inatt innan jag somnade. Såg även lite på snowboard åkningen. Där jag blev imponerande av ett par saker. Det ena var alla fina ord denna bisittare kunde, det andra var att dom båda kommentatorerna var väldigt duktiga på att prata i mun på varandra och avbryta den ena.

Dom räliga MIF förlorade med 5-0 i måndags mot Borås och igår ny torsk igen mot pussycats Bofors med 6-2. Oj då. Men jag antar att deras tränare hellre förlorar med 6-2 än 3-2, eller??

Och här hemma, eller utanför fortsätter det snöa. Det är roligt nästan jämt.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Fadern

Jag har alltid undrat över varför där är två som kommenterar (ibland fler) idrottsevenemang. Dom pratar i mun på varandra och avbryter varandra helatiden, precis som du säger.

Damkronorna är f.n. inte värda mer än 50 öre. Tänk dom sköt ju 4 skott och 1 gick in (positivt tänkande?)

Var det fel även på Annas och Emuls skidor också. (Hade kanske lånat skydskyttedamernas)

2010-02-18 @ 16:34:09
Postat av: Pontus

Detg kan jag förklara. En ska tala om vad som händer och den andra ska är sk expert och ska veta bättre. Ungefär som jag på hockey. Tror jag vet och kan allt, nåt i den stilen.

Skidorna då?

Nej men vallar man med sirap och ströbröd så blir glidet därefter.1 av 4 skott, det är ju 25%. Nej kärringahockey. Och inte får dom tacklas.

2010-02-18 @ 17:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0