O´hla. En dyr faktura

Öppnade eposten inatt innan läggdags. Och vad hittar jag? Jo en faktura på 20 540 kronor. Vad an detta? Nej ingen skuld eller oförsedd utgift. Det var resan vi bokade i måndags på Resia. Vi har äntligen beslutat oss. Lillebror och mammas vän verkade inte vilja flyga, så jag fick ge vika. Det blev Costa Brava nio dagar med buss med Scandorama.

Med avresa i mitten på juni, i samma veva som mamma fyller jämt.

Samma dag som vi bokade resa, var vi på G. På biblioteket samma dag lånade mamma en bok om Spanien och jag en bok som heter spanska för nybörjare och med cd skivor så man kan lyssna och lära sig.

Det ska bli riktigt roligt. Det enda som inte är lika glädjande är att min broder inte vill lämna sin snart 14 åriga hund på hunddagis. Så snäll som han är mot både sin familj och sin hund stannar han hemma och passar då på att ta hand om familjens andra hund. Men vi får väl gottgöra honom.

Fram till avresa så får vi se till att plugga spanska och planera inför resan. När vi väl sitter på bussen lär vi vara som barn på julafton. Och som väl är slipper jag ta hela fakturan själv. Bara en sådan sak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0