Två kedjekamrater en fredagkväll.

Så är det helg igen. Lördagmorgon.

Jag ska berätta vad två killar som är kamrater och lekkamrater i samma innebandylag kan göra en fredagskväll. Jo man kan gå lös på min egen trimmer. Det började med att jag skulle klippa min kompis inför danskvällen ikväll. Fräck som jag var kunde jag inte låta bli att börja på mig själv. Jag klippte ner det till 6 mm. Medan jag klippte mig höll min polare spelgeln så jag kunde följa resultatet.

Sedan var det dags för min kompis tur och han klippte jag ner till 12 mm. Så nu är vi nyklippta och jag jag vet inte. Efteråt spelade min polare x-box 360 medan jag sopade år. Det blev en kopp kaffe och kladdkaka. Sedan skulle vi gymma, men dom stängde 19:00. Det slutade med en runda i skogen och slingan på ca 3.3 km.

Min kompis kämpade väl och gav inte upp och jag har nog inte sprungit så lungt någon gång och det kändes i kroppen.

När vi kom hem ringde min broder och snackade. Han har världens oflyt på oddset. Så frågar han om jag klippt min kompis. Ja det har jag svarar jag. Blev det bra? Ja det tycker jag... Så skrattar min broder i luren och säger tyckte kompisen det blev bra? Jo då, för säkerhets skull frågar jag vederbörande som nickar instämmande.

Så kan det vara. En kul kväll.

Kommentarer
Postat av: Fadern

Tur du inte klippte det kortare för då hade liknat en biljardboll

2010-02-13 @ 16:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0