Vi vann

Igår tränade jag innebandy. Ett rejält pass. I en av pauserna låg papperna framme med resultat och tabell. Jag såg i tabellen att vi hade tre poäng. Ändå har vi förlorat 2 och lämnat WO på en.
Jag frågade våra ledare hur vi kunde ha det. Han svarade blixtsnabbt: Du gnällde så mycket så dom tyckte synd om oss och gav oss tre poäng. Men jag förstod han skojade och sedan berättade han att Kallekrona hade haft två okvalificerade spelare när dom mött oss. Eller rättare sagt kvalificerade spelare. Det var två som hade licens genom innebandyförbundet.

Innan träningen upptogs igen, sa jag till ledaren det att nu har vi vunnit en på byråkratiskt sett, nu ska vi vinna en på banan också. Som inte det var nog utlovade jag öl till mina lagkamrater om vi vinner alla fyra i Malmö. Det kan det vara värt.

Innan träningen var min broder och jag och handlade lemonad på bolaget. Kvinnan i kassan tittade länge och väl på oss. Eftersom min broder inte hunnit skaffa legitimation så handlade jag åt honom också. Så kassörskan trodde väl antagligen att jag langade. Men man kan ju inte langa till en person som egentligen har ålder inne och ännu har jag inte blivit gripen. Vi ska ju ut och dansa imorgon och lyssna på Lasse Stefanz. Ett bra band, det enda jag inte gillar är att sångaren är så förbenat divig. Men det får man ta.

På tal om irretationsmoment, så fundera ni på att skaffa bredband, mobilt eller statioärt, så ta inte Telenor. Ni får ett helvete upp över öronen. Min moder har haft Telenor men vi har redan nu sagt upp det, trot tio månader kvar. Det är summor och avtal som inte är enligt vad man skrev under på. En räkning som betalas en-två dagar för sent blir det påminnelseavgift på. Och tar du inte autogiro, utan vanlig faktura kostar det 25 kronor extra i månaden. Som inte det räcker är deras kundtjänt otrevliga till max. Förra veckan i ett samtal dit höll jag på att be telefonisten stoppa upp sitt mobila bredband i arslet. Av den anledningen att det hotades med en straffavgift på 2500 kronor om man sa upp avtalet under bindningstid.

Det blev mycket Kallekrona i detta inlägg. Både innebandy och Telenors kundtjänst ligger i denna stad.

Jag ber att få återkomma nästa gång jag har något roligt att förtälja.

Ser dessutom framemot att få läsa nya inlägg på den snart 63 år fyllda farbrorn.

Ha en bra fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0