Vilken måndag.

Måndag idag och vilken måndag det varit. Jag tar det ifrån början. Jag var nere på stan på förmiddagen och besökte banken. Jag skulle sätta in pengar i myntautomaten. Efter insättningen upptäckte jag att det fanns cirka 200 kronor i mestadels femkronorsmynt. Jag tog dessa i handen och lämnade in dom till bankpersonalen.

Sedan skulle jag överraska mamma och hennes vän med en kinamåltid, men när jag kom dit var det semesterstängt.

På väg upp till mamma på cykel, ungefär vid Åhléns då jag cyklar i mitten eftersom jag ska svänga till vänster mot Villan. Då blir jag omkörd av en bilist på vänstersida. Då är det ändå omkörningsförbud vid korsningar och i närheten av övergångställe.

Innan jag lämnade hemmet hade jag hunnit med ett par givande samtal per telefon också.

På eftermiddagen var vi på EM och Familia. Jag fick äran att köra dit. Jag handlade väl inte så mycket utan mest för skojs skull. På EM tittade mamma och dom på en finare hylla med diverse tillbehör. Ja ha tänkte jag, lär väl ligga på en 5000, 6000 kronor denna hylla. Nej då närmare 25 000 kronor. Usch jag nästan kippade efter andan. Ända tills mamma berättade att hon inte skulle köpa den. Vad skönt tänkte jag och man kunde andas normalt igen.

Det blev fika på citygross och lite inköp.

På hemvägen hade jag en traktor farmför mig, men för dålig sikt för att köra om. Jag låg kvar bakom. Sedan var det dags för debut på motorvägen. Lite nervöst var det men det gick bra. Och jag var nöjd med vad jag utträttade bakom ratten och det var mitt sällskap också.

Jag har fått en riktig körlektion idag. Härligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0