Fredag

Fredagmorgon. Allt lungt. Sitter vid datorn och lirar gratistunering i poker. Det är priser till 50 och jag har plats 216 av 241. Försöka gneta mig till någon cent. Några som också höll på att gneta sig till något var Rögle igår. Borta mot Skellefteå, eller Schatan som en del säger. En idiotisk utvisning med fem minuter kvar, oflyt och vanlig ineffektivitet fällde Rögle. Trots allt är det som en annan bloggare skrev tre poäng till säker mark, det känns som fan mycket mer. Redan imorgon är det ny match mot tuktade MoDo som fick 2-7 i häcken mot DIF. Jag lovar stanna hemma, allt för att hjälpa Rögle. Det ryktas om en ny back, men känns mer som har du hör den förut?

Jag vaknar på soffan (lika vanligt som Rögle förluster) ca 05:50 och kan inte somna om. Lika bra att bli uppe. Så kan jag gå ner och plugga och hämta mitt nya sällskap. Får umgås med det och prata med katten så är inte ensamheten så överhängande. Jag klagar i och för sig inte, har det bra ändå.

Jag kollade temperaturen på hd.se och den visade -10. Kallt med andra ord. Ett reportage i TV4 nyhetsmorgon intervjuades en person som befunnit sig på Antarktis. Temperaturen visade -71!! Programledaren frågade vad han hade för råd till oss som gnäller om kylan i Sverige. Han svarade med att man skulle ta på sig bra och gå ut och njuta. Positivt tänkande med andra ord.

Nu är min poker slut och jag försöker sätta personligt rekord i nysningar. Katten ligger kvar konstigt nog, brukar inte tycka om när husse nyser.

Om man skule gå och göra lite nytta... Ja så får det bli.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0