Innebandyn igång igen.

Så har onsdagen pacerat. Med det som innebar städ, teori och hundpromenad. Idag mötte vi inga andra hundar men kanske förbrukades igår.

Jag sitter nu och väntar på fika. Skulle avsluta pokern bara. Är precis hemkommen ifrån Munka. Efter besök hos en anhörig och innebandymatch. Det märks att man varit ute hos en anhörig för nu är man på gott humör igen. Att innebandyn sedan slutade med förlust får man ta. Nu är innebanddyn igång igen och vi är igång och förlorar. Men känns som det kvittar. I och för sig alltid roligt att vinna, men det är mycket för det är roligt också. Någon ska ju förlora. Just nu samma placering som Rögle.

Ja på tal om det, Rögles placering. Igår på hockeysändningen så läste jag elitserietabellen upp och ner och mellan benen och då såg tabellen ut som i mitten på november 2008. Det kanske jag skulle prova med Englaligantabellen också. Får väl gå och hämta LT och prova.

Det gick bra med halkträning med cykel ikväll i alla fall. Och som min privata övningslärare sa, kommer man in i snöslask så ska man inte bromsa utan bara sakta ner. Fungerar lika bra på cykel.


Kommentarer
Postat av: Fadern

Var försiktig! Skaka inte NST eller Lokaltidningen för då trillar Rögle resp. "ett visst innebandylag" ur serien.

2010-01-13 @ 22:11:53
Postat av: Fadern igen

Paserat stavas med s.

2010-01-13 @ 22:13:03
Postat av: Fadern igen

Hallå där! Paserat stavas med s

2010-01-13 @ 22:14:14
Postat av: Pontus

Ja till och med två ss.

Vid meningen kanske förbrukades igår ska det tilläggas ransonen.

Idag mötte vi inga andra hundar men kanske förbrukades ransonen igår.2010-01-14 @ 09:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0