Mugg på rymmen.

Jisses ska man bli rädd för sig själv eller vad ska man? Skulle ringa ett samtal imorse. Det glömde jag, men blev påmind när jag ringde min broder och berättade om videon pappa hade raggat upp.

Jag skulle ta en fika nu, innan jag går ner på stan. Då letade jag efter min Röglemugg som jag skulle dricka varmchocklad av. Jag kunde inte hitta den. Jag letade lite här och var. Till sist fick jag syn på den. I microvägsugnen. Den hade stått där sedan jag värmde mjölk imorse vid 06:45. Men mjölken glömde jag i micron och det kom jag på när jag fick syn på den nu.

Är det konstigt om man blir rädd för sig själv?

Rögle förlorade och pappa och jag bara såg elitserietåget rulla ut från perrongen i Lindab arena. Frusterad, besviken och lite till. Men vad göra? Går ju inte att påverka. Så man cyklar hemåt i kalla januarikvällen. Temperaturen ligger väl på -12 grader. Samma temperatur som elitserielaget Rögle håller, för snacka om att vara iskalla.

Men jag skämtar med pappa ute på parkeringen innan jag cyklar hemåt. Vi skiljs åt med varsitt leende. En stund senare är jag ute med min kompis hunden och då känns allting mycket bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0