Vad var det jag sa........

Vad var det jag sa...... Rögles utvisning på Beaudoin är absolut ingen utvisning en ren tackling. När han ändå tog Röglespelaren borde han tagit LHC målvakten för roughing. Men men ingen skada skedd.

Andra perioden. Först står dessa feta jävla linjemän i vägen som dom alltid gör i Ängelholm. Anfallet efter blåser hans okmpetenta kollega för offside. Det är ingen offside och Rögle blir rånade på ett halvt friläge. LHC får ett friläge där Penker räddar. Spelet vänder och en Röglespelare blir hakad så det sjunger om det. Ingen åtgärd såklart och LHC gör nästan 0-2. I slutet av perioden åker Amare i Rögle ut två minuter för hakning. Hakning är det inte när man använder klubban och hakar med och inte åker skridsko? Jo. Röglespelaren går på kroppen och LHC spelaren ramlar som Bambi på hal is. I PP gör LHC 0-2. God natt. Matchen var avgjord efter 0-1. Nu ännu mer.

Rögle är väldig ineffektiva och kan inte göra mål. Men låt dom slippa dessa felaktiga domslut mot sig, som det är match efter match. Det är illa nog som det är.

Rögle behöver skaffa sig en målskytt eller två. Nya tag på torsdag

Kommentarer
Postat av: Anders

Någon mer än jag som tycker linjemännens placeringar i spelet är provocerande?

2010-01-05 @ 21:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0