Mycket sport ikväll......

Ja så följde då Rögle upp derbyvinsten mot Malmö med att besegra Leksand borta med (jag skriver inte hela, då sista målet var i tom kasse) stabila 5-1 efter 0-1, 0-2, 1-2) Och Rögle erhåller nog allsvenskans bästa målvakt i Fransson. Idag har han 97.6 i räddningsprocent och det är imponerande. Rögle finns nu på en femte plats i tabellen och är en poäng efter "lillasyster" med två matcher mindre spelade och man har verkligen häng på topp tre. Där med lämnar vi Rögle för denna gång. Nästa match på lördag mot Tingsryd i Lindab Arena.

****************************************************

Vilken match att döma, Djurgården-HV 71. 2-3 efter sudden. Djurgården hade total 8 utvisningsminuter och HV 71 hade 20 minuter. Djurgården omsatte två av dom. Och HV 71 gjorde sitt avgörande i sudden i PP. Och dessutom tilldömdes HV 71 två straffslag varav den ena omsattes i mål. Sedan så skotten då 23-3, 16-3, 7-6 och 0-4, tack vare ett PP. Men totalt 46-16.

************

Men varför plockar man ut målvakten vid 1-4??? Och som i Skellefteå-MoDo. MoDo gör 3-1 i tom kasse och senare plockar Skellefteå målvakten på nytt och får 1-4 i häcken istället. Jag fattar nada.

***************************************

I bloggen förra veckan satt jag och irreterade mig på Real Madrids avsiktliga röda kort och ännu mer irreterad blev jag när bisittare Pettersson på viasat nästan satt och jublade åt det. Idag kom domen från UEFA. Mourinho får en matchs avstängning och får böta 360 000 sek. Dom iblandade spelarna får böta. Och dessutom får klubben böta 1 100 000 sek. Så i ärlighetens namn det var inget att "jubla" över.

Och igår fick Real 5-0 i backen av Barcelona i El `Clsico. Det har nog funnits roligare dagar för "marängerna"

******

Ekman fick fem matchers avstängning. Ja det var väl väntat eller?? Det är väl ganska rimligt.

Nu stänger jag bloggen för ikväll. Återkommer nästa månad.


Julskyltning

Idag var man på den traditionella julskyltningen i stan. En kortare runda. Men det var igen hit. Och då menar jag inte på grund av kylan eller mycket folk.

Nej jag vet inte. En julskyltning är mest lotter och annat och inget man springer benen av sig för. Jag vet inte om det är för att jag jämför med Berlins julmarknader eller vad.

En annan sak som retade mig och mycket på grund av den djurvän jag är. Så är det varför envisas man att med att ta hunden med på julskyltning. Det är kallt och trång och dom har det bättre hemma. Framför allt när man ser dom kopplar hunden utanför butikerna och återigen i denna kyla. Jag har svårt att förstå det goda med detta.

Vår hund stannade hemma och var desto gladare när vi kom hem och inte sämre av att husse var med i sällskapet.

Så kan det vara. Man är nog på nästa julskyltning också.

Vilket derby

Vilket derby man fick uppleva igår. Oj oj oj. 6-0 dom siffrorna skojar man inte bort. Så gott att det är "jag vill hem till mamma" Söderberg som nonchalant assisterar Gustafsson till 1-0 efter 16 sekunder.

Men i ärlighetens namn det kunde varit annorlunda också. Så som Frazze storspelade i Röglekassen och fick rättvisst hålla nollan. Malmö vann skotten med 34-24. Och imorse slog mig tanken vad som hänt om Malmö gjort 1-0 i PP när Liljewall horribelt blev utvisad för interference. Mer tänker jag inte kommentera domareinsatsen. Det är som det är.

Malmö är på väg in i matchen vid 3-0 och gör "3-1" men helt riktigt underkänns målet för hög klubba. Och senare bjuds Rögle på 4-0 av en ny indianare.

Bra tryck på läktaren men publiksiffran kunde och borde varit bättre. Kan inte ett derby locka 5000 kan nog inget det.

Som grädde på moset bjöds vi på en riktig NHL fight mellan Panelin-Borg och Larsson, där PB var klar segrare.

Annars var man bara glad och lättad. Hoppas nu det finns lite energi till Leksand borta också. Ett derby tar i regel mer energi än andra matcher av förklariga själ.

Det var också ett genidrag att matcha Gustafsson femman mot Mattssons femma. Eller i alla fall det blev.

Nu är man femma och kontakt med topp tre.

Han ångrade sig...

Så har då ännu en natt passerat. Vi beställde, bokade och betalade vår Oslokryssning igårkväll.

Under natten som passerade händer något märkligt. Min kompis som ska följa med har helt sonika ändrat sig och vill inte följa med. Han tycker han behöver pengarna till annat. Jag säger till honom att jag bokat och betalat resan, men det rör honom inte i ryggen. "Amen du kan väl försöka avboka den" vädjar han till mig. Jo jag kan försöka svarar jag men kan inte lova något. Och går det inte att avboka den sp måste jag ha pengar av dig. Men han fullständigt vägrar. Då blir jag en aning irreterad och säger att betalar inte du så är vår vänskap slut, då har vi inte mer att säga varandra. Sedan vet jag inte vad som händer. Någon timme senare vaknar jag och märker att allt varit en dröm.

När jag vaknar är så sådär lite halvt om halvt orolig, ända tills jag kommer på att det inte var verklighet.

Man kan få magkatarr för mindre. Nu ska jag ta och ringa honom.

Ha en bra lördag!

Engagerar sig

Så här på sen tisdagsnatt så funderar jag över lite småsaker. Kanske bagateller för en del och kanske lite större saker för berörda aktörer.

Det som jag skulle börja med att rota i är det som utspelade sig i kvällen champions league möte mellan Ajax och Real Madrid och gjorde mig upprörd och ännu mer upprörd när Viasats bisittare Pettersson mer eller mindre satt och jublade och berömmde det. Saken var den att Real Marids Alonso och Ramos avsiktligt både drar på sig både gult och rött kort för att vara "nollställda" inför slutspelsfasen i champions league. Nu är dom avstängda i sista gruppspelsmatchen, men spelbara och nollade som sagt inför åttondelsfinaler.

Det är både ett sätt att kringgå regeln och man mer eller mindre hånar domaren på ett osportsligt sätt. Synd att inte UEFA kan stänga av dom fler matcher i efterhand. Det är pinsamt och det ser inte bra ut. Det är alltså barn och ungdomar som ser upp till dessa. Ok nog om det.

En annan sak är misshandeln som två av Knutpunktens ordningsvakter stod för på lördagseftermiddagen. Det är skrämmande. Jag blir fruktansvärt arg när jag ser detta. Det tots att jag inte vet vad som hänt mer än att killen ifråga varit inne och snattat. Och NEJ det är inte skäl att pryla skiten ur honom och inte heller att han var berusad. Lite psykologi måtte väl ordningsvakterna ha, eller??? Vad är oddsen på att det går till en rättegång? Eller en dom i tingsrätten? Oddsen är små på att det går till rättegång och obefintliga till en tingsrättsdom.

Det ser inte vackert ut. Och är man ordningsvakt måste du kunna agera på ett annat vis.

Det var ju skönt att AIK äntligen fick sin förlust. Att måldomaren räddade dom mot Skellefteå var inte speciellt förvånade. Jag och många med mig minnns fortfarande 5-5 målet Rögle gjorde mot AIK i Ängelholm i våras. Kanske en av Sveriges mäktigaste klubbar sa en god vän till mig. Jag kunde bara hålla med i det avsendet.

Zlatan målskytt i champions leaguematchen med Milan mot Auxerre. Men drömmål är väl att ta i. Men en riktig skjutare är det. Kul för oss Milanfans med "Ibra" i rödsvart i alla fall.

Jag vill också passa på att tacka Rögles supporterbloggare för matchkoden till Sundsvall borta. Min data var kanske inte tillrcklig, men var rätt komiskt att se ändå. Nästa gång lånar jag mammas dator.

Så kom då snön till slut. Men bilisterna körde med sunt förnuft mellan Ängelholm och Munka. Vi får se hur länge den ligger kvar.

En sak till innan jag slutar. Nu vet jag vad pater noster betyder. Såg det härom dagen. Det är latin och betyder "fader vår"

Blev rätt långt till slut. Så kan det vara.

McDonalds cup 2010

Jag var under lördagen utsedd att döma McDonalds cup i innefotboll i Rönnehallen. Jag dömde åldersgrupp P10.

Det inleddes med matchen ÄFF-Förslöv som slutade 0-0. Efter den var det HAIS mot Fortuna och den slutade med 0-1 och innan min paus hade jag också ÄFF-Munka Ljungby som Munka vann med 3-1.

Efter min paus dömde jag Strövelstorp mot ÄFF och den vann ÄFF med 3-1. Hittills har det varit en rolig cup och alla är så positiva och glada och killarna verkligen vill spela fotboll.

Matchen efter var mellan Munka Ljungby och Eket, där tog Munka en ny viktoria med 3-0. Jag hade en ny paus och åt en korv och drack lite läsk.

Sedan var det matchen Förslöv-Strövelstorp som var en jämn och spännande historia. På slutet står det 2-3 och Förslöv ligger på för en kvittering. Sedan uppstår en kontring där Förslövs sista sätter sina armar runt en nästan frispelad Strövelstorpsspelare och här går allting väldigt fort. Jag blåser givetvis frispark och det blir även ett gult kort. Kanske borde det varit ett rött kort, men eftersom allting går så väldigt fort är jag inte säker på dels om han har friläge och dels är jag nästan säker på att han har ryggen mot mål. Strövelstorps lagledning vill ha det till ett rött kort, men vi har trots allt en bra dialog och jag erkänner att jag ha gjort fel men förklarar också hur jag såg på det. Dialogen avslutas positivt och vi gör det med ett leende.

Jag dömer sju matcher till innan det är dags för slutspel. Matcherna spelas åtta minuter och inledds med ett nedsläpp. Skulle nu det bli förlängning eller sudden i slutspelet, så spelar man två minuter fem mot fem med målvakter. Efter två minuter och inget avgörande plockar man ut en spelare. Är det fortsatt oavgjort två minuter senare så tar man ut en spelare vars till och sedan spelas det så till avgörande sker. Det blir alltså ingen straffläggning.

Kvartsfinalerna börjar med Munka Ljungby-Ängelholm. ÄFF vinner med 2-0 och går till semi. Sedan är det dags för Högaborg-HAIS. Högaborg vinner klart med 4-0 och möter ÄFF i semifinal. I dom två andra semifinalerna så går Vejby och ÄFF 2 till semifinal.

Så dags för semifinal 1 mellan ÄFF 1 och Högaborg. ÄFF spelar stabilt och vinner med 2-0 och är klara för final. Semifinal 2 är mötet Vejby-ÄFF 2. Även här är ÄFF det bästa laget och vinner med 3-0.

ÄFF 1 mot ÄFF 2 i final i deras egen cup. Högaborg och Vejby blir bronsmedaljörer då det inte spelas någon bronsmatch.

Nu har jag dömt båda semifinalerna och dömer även finalen mellan ÄFF 1 och ÄFF 2. ÄFF 2 vinner finalen med 3-0 och är vinnare av McDonalds cup 2010.

Så är även mitt uppdrag slutfört efter totalt 16 matcher, varav 5 slutspelsmatcher. Jag plockar ihopa och beger mig hemåt mot nya friska mål. En cupdag är över för denna gång.

Cupfinal i Stockholm

Det var dagen då jag skulle till Stockholm och se cupfinalen Hammarby-HIF.

Dagen började 04:30 då klockan ringde. Det blev frukost och annat. Jag gick i god tid till tåget som avgick från Ängelholm 06:04. Väl på tåget blev jag förvånad att jag var ute i så pass god tid.

  

Inne i Helsingborg där jag mötte mina kollegor på Knutpunkten. Vi satte oss på resurståget och fick en baugette och kaffe, så mycket vi ville på tåget upp.

Tåget avgick 07:30 och vi var närmare 700 stycken med supportrar, styrelsemedlemmar och matchpersonal. Ju längre tågresan led blev det mer stämmning ombord och vitare mark utanför.
Det blev ett kortare stopp i Hässleholm och sedan rullade på.

Vi var i kungliga huvudstaden ungefär 13:30 och aning försenad. När vi klivit av tåget så grupperade oss fyra och fyra. Det blev sedan tunnelbana grön 19 till Globenområdet. Väl där så blev det en snabbmiddag på McDonalds.

Så var det dags att gå in på Söderstadion. Det är bra stämmning bland supportrarna och alla är förväntansfulla. Sittplatsen på arenan förvandlas till en ståplats, då Bajen fans står upp på sittplats.

Så blåser domare Stålhammar till spel och cupfinalen är igång. HIF dominerar det mesta av matchen och ärligt talat (med risk för att låta partisk) så är det klasskillnad och Bajen är inte i närheten av rubba HIF. I 80:e minuten gör Jönsson för HIF 0-1. Ett äkta slumpmål och nästan på HIF sämsta läge, men fullt rättvisst. Resterande tid blir bara en defilering mot slutsignalen. Och efter 93 minuters spel så blåser domaren av matchen och HIF är cupmästare 2010.


Det firas vilt bland dom rödblåa. Jublet hörs över halva Stockholm. Sedan får vi tacksamt gräddfil till tunnelbanan och centralen. Gräddfilen består av poliseskort för alla HIF:ares skull. Jag tycker det är tacksamt och vi blir väl bemött.

Då klockan slagit 20:00 så avgår resurståget med destination Helsingborg. Det blir sex timmars firande på hemvägen och alla är glada. Vi firar med spelare och andra delaktiga.
Det blir lite öl, snacks och kaffe på hemvägen.

01:30 är vi tillbaka i Helsingborg. I Helsingborg väntar min privattaxi, min broder och hans hund.

Jag är hemma 02:30 och somnar efter 03:00. Drygt tre timmar senare ska jag upp på innebandy. Men jag sover gott och kanske inte så konstigt efter en sådan givande dag.
Serieomgång i innebandy

Under söndagen var vi i Kallinge och spelade en ny serieomgång i division 2 innebandyn. Vi åkte 8:00 från stan. Vi var framme i Kallinge 10:40 och i god tid för ombyte med mera.

Vi spelade första matchen mot Norrängskolan. Det som gladde i den matchen var att den debuterande tjej på 13 år gjorde mål i sin debut. Hon gjorde även mål i andra matchen och blev senare kallad "skyttedrottningen av oss. Efter en ganska trögstart av oss stod det 2-1 i paus. I andra kom vi igång lite bättre och ett par mål gjorde att vi kunde spela ut. Vi vann matchen med 7-1.

Sedan hade vi ett speluppehåll på över en timme, så jag och en lagkamrat besökte en lokal pizzeria för lite mat.

Andra matchen och med kebabtallriken så gott vaggandes i magen mötte vi Lund. Även denna match vann vi. Siffrorna skrevs till 8-0 efter 3-0 i paus.
Direkt efter spelade vi nästa match mot Team KaRo, arrangörsklubben. Det blev en jämn tillställning och det kändes att vi lirat dubbla matcher på varandra. Men en stabil målvakt, som blev en dubbelnolla och mitt sällskap till pizzerian räddade ossgenom sitt mål. Vi vann med 1-0 och det var samma siffror i paus.

Trötta, men glada bytte vi om och satte oss i bilarna för nästan 19 mil hem.

Fem matcher, fem segrar och en målskillnad på 42-4 (+38) år vi fortsatta serieledare.

Tack till alla och bra kämpat av alla.

Fredag innan cupfinal

Så är det snart helg igen. Det är fredagkväll. Det regnar och blåser ute. Det är tradigt väder som det heter på skånska.

Imorgon bär det av till huvudstaden Stockholm och cupfinalen mellan HIF och HIF. Jag tror HIF vinner. Vi åker från Helsingborg 07:30 och är framme ungefär 12:53.

Så det blir några timmar i Stockholm, kanske ta någon gott att äta, ta en kaffe eller retas lite med stadsborna eftersom dom inte förstår vad jag säger i och med att jag både pratar skånska och pratar så himla fort. Tänk om jag hade haft det tempot i mig annars också, då hade det varit bra. Om inget annat kan man ju beställa en raggarballe och päregröt, så får man se vad man blir serverad. För alla som inte vet vad det är kan jag tala om att det är en korv med mos.

På tal om det så var det en som hade en kompis som ville döpa han till Nivea efter hudkrämen. Jo för han var också fet och dryg.

Så kan det vara. Det vara en parantes. Sedan börjar cupfinalen 16:00 och förhoppningsvis slutar den bra. Och efter tar vi en sväng för att sedan åka med tåget mot Skåne 20:00 och är i Helsingborg 01:09. Där blir jag förhoppningsvis hämtad.

Idag har jag cyklat 12 km och fikat med familjen. Nu försöker jag bota resfebern med öl och poker. Pokern åkte jag på, så nu ska jag ta ett bad och sätta mig framför TV:n innan sängen kallar.

Imorgon har jag satt klockan på 04:30 och tåget går från stan 06:04.

Ha det bra och var rädda om er!

Summering av allsvenskan 2010

Allsvenskan 2010 är avslutad. Jag säger grattis till Malmö FF. Värdiga mästare, det kommer man inte ifrån.

HIF har gjort en bra säsong. Och stora slilver är mycket bra. Hade höstsäsongen varit lika bra som vårens så kunde det kanske blivit guld också. Men inget att deppa över. Hoppas nu dom tar cupen på lördag.

Något som inte varit lika bra är hur jag tippade allsvenskan. Jag hade till exempel AIK som etta. HIF fyra och Malmö sexa. Till det hade jag också Mjällby på femtonde plats. Jag hade bara ett lag på rätt plats och det var GAIS på trettonde. Så dessa tips är väl inte godkänt...

Och därmed lägger vi allsvenskan 2010 till handlingarna och blickar framåt. Till att börja med så cupfinalen i Stockholm på lördag.


Att tänka på.

Då är vi inne i slutet på denna alla helgona helg. Den helg då vi minns alla nära och kära som inte längre finns med oss. Det vi har med oss är alla fina minnen från dessa. Alla glada stunder och tillfällen då man träffades och umgicks.

Själv besökte jag två nära och kära som inte längre finns hos oss. Det var tillsammans med min broder och mamma. När man kommer in på kyrkogården så känner man ett oerhört lugn, men samtidigt också en väldig respekt. Att man börjar närma sig sentimentalitet är inget som förvånar.

I samband med dessa stunder så förstår man på riktigt hur oviktig idrotten är och kanske andra bagatellartade saker som man normalt kan tjata om.

Det är nära och kära som betyder något för en, dom man finns hos, dom man bryr sig om och det man kan påverka. Det kan du inte med idrotten och annat. Så därför skulle nu inte hockeylaget eller skulle inte HIF ta guld, så är det ganska oviktigt för det är annat i ens liv som är relevant och det man innerst inne bryr sig om.

Så går mina tankar denna alla helgona helg!

Ta hand om varandra där ute!


Klubbrekord

Så var då seriepremiären i innebandy division 2 avklarad. Den var förlagd i Björkvikshallen i Höör.

Ner åkte ett gäng spelsugna innebandyspelare från Ängelholm.

Första matchen var mot Frosta, som var arrangerande förening. Vi gick upp till en 4-0 ledning och det såg tryggt ut men så släppte vi in 4-1 och 4-2 och det var väl bud kanske på 4-3 också. Jag hann tänka att shit ska vi tappa en 4-0 ledning, då blir det väl irriterat. Men samtidigt tänkte jag ah skitsamma, det är sådant som händer i innebandy och inget att hetsa upp sig för. Så vi körde på som inget hade hänt och strax efter kom både 5-2 och 6-2. Sedan kunde vi spela ut och vi vann till slut med 8-2 efter 3-0 i paus.

Det blev en kort vila mellan matcherna och i matchen efter mötte vi Klinten från Hässleholm. Jag trodde personligen det skulle bli en jämnare match, men så blev inte fallet. Målen ramlade in på rätt håll i hyfsad takt. I paus ledde vi med 10-0. Vi fortsatte rulla på och till slut blev det klubbrekord då vi vunnit med 18-1.

Det var en mjukstart för vårt nya unga lag där alla skötte sig perfekt och alla hade medtagit ett gott humör. Även ett plus till dom två supportrarna på läktaren, dessa är inte att förglömma.

Nu är jag inte helt säker men jag tror vi är nya serieledare efter två matcher. Med full pott poängmässigt och en målskillnad på 26-3.

Passar på att tacka inblandade för en bra dag.


När hela laget fick pippi

Ikväll tränade vi som vanligt. Sista träningen innan seriepremiären i Höör på lördag då vi spelar två matcher. Det var en bra träning, alla var taggade, det smälldes på i vissa närkamper och lite småtafs. Som det ska vara.

Själv blev jag överraskad att en del nya spelare gör sådana framsteg. Vi har en kille som jag skulle tippa på vara i 12-13 års åldern, som spelade innebandy som han hade legat i hårdträning hela höstlovet. Gjorde mål, tog returer, backcheckade och slog fina pass. Vår normalt tystlåtna målvakt gick in och dirigerade oss backar på ett sätt man inte varit van vid.

Ja det var en träning som bådar gott inför lördagen. Efter träningen fick halva laget pippi, då dessa var inne på Coop och köpte billig grillad kyckling. Efter vi varit där lovar jag att det inte fanns många kvar.

Det verkade så gott så att min katt försökte komma över en kycklingbit, då jag satt och åt när jag kommit hem.

Så kan det vara en torsdagkväll i november.Vilken magisk vändning!

Det kändes som dagen aldrig riktigt kom igång idag. Tung och seg i kroppen. Usel väder med regn och rusk

När jag var ute med hunden var det nästan han som var ute med mig. Dessutom följde katten gladeligen med oss in istället för vara ute i regn och rusk.

På kvällen var vi en runda hos min broder. Han bjöd på en god fika med ris a´la malta och saftsås och en kopp kaffe. Till det kollade jag resultatet online mellan Rögle och Mora. Efter period 1 var jag irreterad och berömde min kompis för vi hade sparat entré pengen i Lindab arena och åkt till min broder istället. Sedan började andra perioden och då kom 1-4 i power play och 2-4 i PP det också och med en minut kvar av mellanakten kom 3-4.

Med 7:10 kvar av ordinare tid smällde Rögle in 4-4, på nytt i PP. Det resultatet stod sig till straffläggningens början. Sedan avgjorde Rögle på straffar och kunde fullborda den magiska vändningen. Imponerande.

Jag ringde min kompis och skulle meddela honom resultatet. Sedan skojade jag med honom och sa "det är tack vare dig jag inte gick på hockey" och sedan skrattade vi.

Hockeyn kunde nästan jämföras med dagen i allmänhet. Trött och seg, men det blev rätt positivt till slut.

Ny natt, ny story.

Då har man sovit en god natt. I min sköna säng.

Inatt hade jag ännu en dröm. Denna gång var det min pappas hustru som var med i "fotbollskanalen" Europa i TV 4. Men det var synd om henne för vad hon än sa eller skulle säga, så blev hon avbruten hela tiden.

Herrarna Lundh och Ekwall var så inne i sin fotboll, så det fanns inte utrymme att diskutera något annat.

*****************************************************

Nu något annat. Bolt han hit till mig igår. Och han fick plats i mitt DVD ställ. Med fanns också min broders namnsdagspresent och en annan DVD. *****************************************************

Slutligen säger jag grattis på namnsdagen till min broder idag. Vi ses i eftermiddag.

Nu önskar jag en bra dag!

Tung sportkväll

Det var surt ikväll detta.

BP ska försöka försvara sig till en seger mot Malmö. Man försvarar sig bra. Ända tills MFF gör 0-1 på en målvaktstavla av Nordfeldt och matchen mer eller mindre avgörs. Hur kan denna målvakt vara landslagsmeriterad???

Sedan blir det 0-2 och 0-3 innan Ingvarsson hittar en straff och det blir 0-4.

På söndag avgörs allting om det inte redan är avgjort. Man kan ju hoppas att Mjällby utan Grahn stjäler någon pinne i Malmö. Ett Malmö utan Pekalski och HIF slår Kalmar utan Rydström på Olympia. Hoppas hoppas!

För att plusa på med ännu ett elände, så förlorar Rögle borta mot Borås med 5-1. Återigen visar tränaretrion sin okunnighet med att varken byta målvakt innan 3-0, 4-0 en målvaktstavla eller tillstymmelse (stavas det så?) till TIME OUT.

Rögle förmodas hålla samma nivå som domare Sjöqvist som lyckas med konsstycket att dela ut fyra Rögleutvisningar på 12 minuter och på dom lyckas man skaffa sig ointagliga 2-0. Resten av matchen är det något jämnare i utvisningsstatistiken då 5-4 sett med Rögleögon.

Och när ska Rögle träna power play?? Man vinner skotten med 26-24.

Det hjälper inte att glädjas åt MIF:s förlust när det gick sämre för Rögle.

Nu ska jag se fotbollskväll på SVT. Nya tag både med Rögle och HIF.

Kaffemuggsrökning.

Då var det novembermånad. Inatt hade jag en lustig dröm igen.

Jag och några andra kompisar var på något ställe. Jag började snacka med en brandman. Jag hade förlagt min tändare någonstans. Det sa jag till brandmannen som sa att jag kunde tända min cigarett på min varma mugg med kaffe jag hade. Så jag gned cigaretten mot min Röglemugg och helt plötsligt hade jag fått fyr på min cigarett. Så jag såg glad ut och sa till brandmannen, det gick ju.

Så kan mina drömmar vara och i detta fall var detta en relativt normal dröm för mig.

RSS 2.0