Det blev lite mer...... bloggande

Vilket härligt väder det är denna söndag. Klarblå himmel, kallt och solsken. Men så gott. Funderar på om jag skulle cykla ut till min broder och hälsa på. Får se.

Jag dömde ÄFF-Höganäs idag på Valhall park. Det slutade 1-1. Jag hade till och med vantar och halsduk på mig denna förmiddag. Den enda gången jag inte frös och stod stilla var efter matchen då jag väntade på bussen. Antagligen för jag sprungit mig varm.

Sitter och strötittar på www.swehockey.se/online. Följer Rögles J20 match borta mot Linköping. Det står 2-2 och inget anmärkningsvärt i det. Utan istället att det delats ut 62 utvisningsminuter av domare Byhlin och fem (!!) av dom är personliga tio minutare för abuse som det heter. Är det gnälliga spelare eller har domaren somnat på soffan med en öl i handen, som han sedemera spiller över sig??? Då återstår det dessutom en period eller knappt i alla fall.

På tal om hockey så vann jag sittplatsbiljetter till Rögle-Tingsryd i hockeyallsvenskan imorgon. Bra ju. Men frågan är om inte min tjejkompis familje var snäppet före. Hennes mamma vann sittplatsbiljetter och hennes far och hennes broder vann ståplatsbiljetter båda två. En kompis till mig sa att jag hade flyt med biljetterna, men påtalade också att jag hade otur i kärlek. Ja kanske det, jag vet inte. Det beror nog på mig också och inte bara fru Fortuna.

En sak till inatt har jag drömt så mycket så jag vet varken in eller ut. Det handlade om dömda innebandymatcher, nya husdjur och ombyggda sovrum. Undrar om jag håller på bli knäpp??

Nu ska jag ut och ragga upp en namnsdagspresent till mamma. Hon fick en blomma i fredags av oss efter sitt sjukhusbesök, så jag får väl hitta på något annat idag.

Kommentarer
Postat av: Fadern

Så många utvisningsminuter kanske tyder på att dessa yngre hockeykillar är lite övertända ibland. (Ex. Panelin-Borg)

2011-02-20 @ 19:39:52
Postat av: Pontus

Så kan det vara. Domaren har alltid rätt, iaf när jag dömer ler

2011-02-20 @ 20:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0