Lite om det mesta

Så är då denna fredag över och det har blivit lördag. Jag passar på att skänka dom drabbade i Norge en tanke. Det är en fullkomlig tragedi och helt overkligt det som händer.

Över till något annat, då jag inte är speciellt insatt i Oslohändelsen.

Innan idag läste jag ut Willy Josefssons deckaren som heter "Övervintraren" Denna kan jag trots det konstiga slutet ändå rekommendera er att läsa. Men det gäller att hänga med i svängarna från nutiden till 40 talets tennishändelse i Båstad.

Så efter denna bok började jag på nästa. Den heter Herr Ros och det är Håkan Nesser som författat denna bok. När denna är utläst ska jag ge min åsikt om boken också.

Någon jag inte kan rekommendera är Göta Kanal. Denna såg jag och min broder ikväll. Och ja... ettan var bra och tvåan var också helt okej. Men ärligt talat, trean kunde man varit utan. Jag saknade "OM" knappen man skulle trycka på för att få igång filmen. Men den uteblev och ja nu har man sett den i alla fall.

För att återknyta till våldet, vilket jag inte gärna vill. Men det är ganska otroligt och helt aburd att när jag såg semifinalen i Copa America mellan Venezuela och Paraguay och Paraguay har vunnit straffläggningen och gått till final. Vad händer då?? Jo då blir det slagsmål mellan lagen och vakter och poliser får gå emellan. Och så dagen efter läser man på text TV att en match i Gothia cup har fått avbrytas och där övriga åskådare och föräldrar fick gå in på planen för att stoppa spelarna. Enligt AB.

Så imorgon (läs idag) är det Skånederby. HIF-Malmö. Hoppas det blir regn och huliganfritt då. Och det gör inget om HIF vinner.

Ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0