En olycka händer så lätt.

Dessa olyckor händer så lätt. I tisdags såg jag en fågel bli påkörd vid Nya Torg. Det var hemskt att se och tårarna var inte långt borta.

Igår skulle jag cykla upp till familjen. Då blev jag huvudvittne till en olycka. Bilen som kommer ifrån Planteringsvägen och ska korsa Stallgatan, mer eller mindre kör rätt ut. Trots högerregeln. Jag såg redan ett par sekunder att det kommer smälla, han hinner aldrig stanna. Pang sa det. Och olyckan var ett faktum. Varför är det svårt att hålla på högerregeln?? Det är nästan otroligt att så många bilister i denna stan har förträngt denna högerregel. För något fel är det, när nästan ingen tillämpar den.

Efter att ha stått där ett tag så frågade jag den ena brandmannen om jag behövde stanna kvar, med tanke på att jag var huvudvittne. Nej då det här är solklart fick jag till svar och fortsatte upp till familjen. Nästan lite skakis, men skönt att det under omständigheterna inte var värre.

Så kära Ängelholmare, bilister och cyklister. Ta det lungt i trafiken, titta gärna en gång extra och glöm inte högerregeln. Det finns en anledning till att den tillämpas på vissa platser.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0