Tyskland anropar hemstaden.

Hej och Guten Abend fran Bremen i Tyskland. Här är det bra med alla oss tre. Det som inte är bra är att det regnar. Sa kan det vara. Mamma fyller ar idag, vilket jag patalade för henne i bussen mellan Dinant i Belgien och hit här till Bremen i Tyskland. Ja alltsa inte hela vägen, men hon svaraae med att hon slutat fylla ar. Ja okej, men ett stort grattis i alla fall.

Vi kom till Wuppertal i Tyskland i söndags för första natten. Pa morgonen fortsatte vi mot Bryssel och sedan till Dinant. I Dinant var vi mellan mandag och idag. Vi besökte brassier Bocq i Purnode och at grillbuffe pa en flodö som hette Ile D´ Yvoir.

Igar besökte vi Valloniens huvudort Namur. Och idag sa reste vi vidare till Bremen där jag befinner mig nu. Vi har besökt denna fina men stora hansa stad idag och tittat runt lite. Vi at middag pa hotellet och 21:00 smet jag ut i Bremens regniga kväll och shoppade lite.

Imorgon ska vi aka hemat dom cirka 55 milen först  till Malmö och sedan Ängelholm.

Det har varit en bra vecka, trots vädret men det ror man som bekant inte över. Mycket positivt att komma iväg ett tag. Det blir midsommarafton i bussen och middag i Lübeck, bara en sadan sak.

Nu ska jag fortsätta min semester. Ha det bra alla och ha en fin midsommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0