Valborgstankar

Det var ett tag sedan jag skrev. Tänkte jag skulle passa på nu. Denna valborgsmässoafton. Imorgon ska det vara vår på allvar, i alla fall om man ska tro almanackan.

Det lutar åt att det blir grillafton i Skälderviken med vänner. Det tillsammans med en god öl i goda vänners lag.

Kom att tänka på en sak idag när jag var i stan och handlade inför kvällen. Att man ser framemot en trevlig kväll med vänner och det gör säkert fler med mig. Det som får mig att tänka efter är att det händer mycket tragiskt denna afton. Men inte alla blir drabbade långt ifrån.

Inatt fick jag äntligen sett sista avsnittet av Kungamordet. Och så jäkla nöjd jag blev när den tilltänkta partiledaren, som samtidigt var en grym hustrumisshandlare blev tagen och avslöjad mitt på sin egen presskonferens. Det slutet gillade jag. Det var värt att sitta uppe till 3:55 imorse då sista avsnittet var slut.

Samtidigt så kan det kvitta eftersom jag ändå har svårt för att somna ändå.

I lördags provade jag och min broder nattklubben 57:an. Det var skoj och jag går gärna dit igen.

Nu önskar jag en skön afton till alla och var rädda om er. Var försiktigt vid majbål och annat. Vädret är med oss.

Dom är tillbaka

Vilken kväll ocxh vilken rättvisa. Tisdagen 3 April så är Skånes hockeystolthet tillbaka i elitserien. Helt fantastiskt och vilken sanslös säsong detta lag har gjort.

Det är bara att lyfta på hatten och gratulera. Sedan blir jag så glad när jag läser kvällspostens hockeykrönikör Nyström skriva att Rögle är tillbaka där dom hör hemma. För att sedan fortsätta med att läsa aftonbladets Wennerholm skriva "att få lag har förtjänat sin plats så som detta Rögle"

Nu hoppas man bara att Rögle är bättre rustad fö en ny säsong än man var innan och att man förhoppningsvis satsar lite.

I eftermiddag väntar sista matchen mot Djurgården och förhoppningsvis kommer det bli sextio minuters fest plus lite till.

Det är roligt och bara passa på att njuta och dessutom en fin start på påsken.

GRATTIS RÖGLE BK!

RSS 2.0