Det resultatet hade jag inte riktigt räknat med...

Inatt var jag på något ställe och vet ej om jag blivit gripen eller något. Men i alla fall så skulle jag blåsa för att göra en nykterhets koll. Tidigare på kvällen hade jag druckit en öl och ett glas whiskey. Oj så snopen jag blev när jag fick reda på resultatet. Jag hade 2.5 promille i blodet och var väldigt förvånad. Sedan minns jag inte mer utan någon timme senare vaknar jag och haft ännu en bisarr dröm.

Ibland skulle det vara intressant att kunna tyda drömmar. Eller kanske inte, då kanske man fått sömnbrist.

God natt!

Grattis

Grattis säger vi till mamma, mormor och farmor. Ja även till pappas fru som är lite av en extra mamma ibland. Er dag i dag, så det är bara och njuta.

Grattis säger vi också till Loreen. Som vann schlager EM igår, med Euphoria. Vackert. Det heter ju nästan att Sverige är favoriter varje år, men i år var det ju befogat. Nästa år skickar vi väl en Pontare typ som 2000 så är inte risken/chansen så stor att Sverige får schlager EM ett år till. Lite skämt lite allvar.Jag var hos en tjejkompis inatt och tog ett glas rosévin. Hon var så pass snäll att jag fick en halv flaska rödvin med mig hem. När jag tog mitt morgonbloss på bänken såg jag att rödvinet var uthällt på marken. Kanske gjorde det bäst nytta där. För jag var inte sugen på rödvin och har svårt att tåla det. Och då är ändå risken att det blir gammalt inte sådär jättestor om man nu ska skoja till det.

Idag ska jag trots mors dag, förhoppningsvis köra en sväng och döma fotboll i eftermiddag. Ny match idag och hade en sju manna match igår. Tätt med matcher nu. Nästa är på tisdag. En match som blivit flyttat hit och dit ett antal gånger.

Nu ska jag iväg och fira mamma. Ha en fin söndag!

Vad gör man nu???

Det blev inget Köpenhamn eftersom vi var sent ute. Och när jag hittat ett kort respaket för en billig slant var mitt resesällskap helt plötsligt tveksam. Detta gällde Göteborg över natten eller två nätter. Men det blev inget och personligen kändes det som någon drog ner rullgardinen.

Så vad gör man istället? Måste ifrån stan ett tag innan jag blir tokig på helt tid. Få lite energi och ladda batterierna.

Jag får fortsätta bevaka utbudet på internet och se om något spännande dyker upp.

Helgdag idag och Norges nationaldag. Norge som för övrigt lirar mot Ryssland i kvartsfinalen i hockey VM. 2-2 efter 2 perioder. Spännande avslut på den matchen.

Nog tusan var det fem minuter och matchstraff på kanadensaren som sänkte slovaken med en fruktansvärt ful knätackling?? Det dröjde inte länge innan Slovakien avgjorde i PP. Så glad man blir när ett lag förlorar på dessa fula grejer.

Måste fortsätta på hockeyn. Läste på Röglebloggen att det ryktas om en dansk spelare och även Helsingborgaren Lilja. Såg även att det snackades om Växjös målvakt Gerber. Intressant.


Idag är det kallt och blåsigt. Termometern tickade upp till 9 grader när jag kollade.

Snart mat och vi ska hinna bort och oddsa innan maten. Min broder står och stampar trettioett, så lika bra att gå.

Innan jag slutar. Har ni något tips på kortare resa så skriv gärna. Det är samma om ni skulle hitta ett par vita fotbollskor Diadora storlek 42 så hojta till.

Ha en fin långhelg alla.

Precis på slutsignalen

Jag brukar alltid skriva om mina drömmar. Nu tänkte jag skriva om något som hände innan sömnläge. Canal plus stod på med reprisen Häcken-Gefle. Och i samma sekund som jag kommer ut från badrummet redo att hoppa i sängen går slutsignalen på Rambergsvallen. Kalla gärna mig lite udda men tyckte det var lite komiskt ändå.

Det var det andra också som hände tidigare under kvällen. Hade spelat in matchen Malmö-Helsingborg. Ja jag trodde det i alla fall. När jag slog på videon för att kolla vid 23:15 så hade inspelningen blivit misslyckad, så den höll väl samma standard som HIF och kanske lika bra att inspelningen blev som den blev.

ÄFF slog BOIS i derbyt rättvisst med 2-1. Ett tag luktade det 2-2 men ÄFF:s duktiga målvakt räddade mer än en gång. Och hur fan kan man missa att bollen är över kortlinjen? Samma sak denna gång som för ett år sedan och med samma resultat. Nämligen BOIS mål.

Idag blir det kalas i Tyringe och imorgon blir det kalas i stan. Säger som uppfinnaren i Lorry "ah mycket kalas blir det" Nu gäller det bara att hitta presenter också.

Till sist: HIF blir inte svenska mästare i år och Tre Kronor tar inget VM guld i år heller. Kanske ingen överraskning ändå, men men.

Ha en bra helg!

RSS 2.0