Grattis

Grattis säger vi till mamma, mormor och farmor. Ja även till pappas fru som är lite av en extra mamma ibland. Er dag i dag, så det är bara och njuta.

Grattis säger vi också till Loreen. Som vann schlager EM igår, med Euphoria. Vackert. Det heter ju nästan att Sverige är favoriter varje år, men i år var det ju befogat. Nästa år skickar vi väl en Pontare typ som 2000 så är inte risken/chansen så stor att Sverige får schlager EM ett år till. Lite skämt lite allvar.Jag var hos en tjejkompis inatt och tog ett glas rosévin. Hon var så pass snäll att jag fick en halv flaska rödvin med mig hem. När jag tog mitt morgonbloss på bänken såg jag att rödvinet var uthällt på marken. Kanske gjorde det bäst nytta där. För jag var inte sugen på rödvin och har svårt att tåla det. Och då är ändå risken att det blir gammalt inte sådär jättestor om man nu ska skoja till det.

Idag ska jag trots mors dag, förhoppningsvis köra en sväng och döma fotboll i eftermiddag. Ny match idag och hade en sju manna match igår. Tätt med matcher nu. Nästa är på tisdag. En match som blivit flyttat hit och dit ett antal gånger.

Nu ska jag iväg och fira mamma. Ha en fin söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0