Precis på slutsignalen

Jag brukar alltid skriva om mina drömmar. Nu tänkte jag skriva om något som hände innan sömnläge. Canal plus stod på med reprisen Häcken-Gefle. Och i samma sekund som jag kommer ut från badrummet redo att hoppa i sängen går slutsignalen på Rambergsvallen. Kalla gärna mig lite udda men tyckte det var lite komiskt ändå.

Det var det andra också som hände tidigare under kvällen. Hade spelat in matchen Malmö-Helsingborg. Ja jag trodde det i alla fall. När jag slog på videon för att kolla vid 23:15 så hade inspelningen blivit misslyckad, så den höll väl samma standard som HIF och kanske lika bra att inspelningen blev som den blev.

ÄFF slog BOIS i derbyt rättvisst med 2-1. Ett tag luktade det 2-2 men ÄFF:s duktiga målvakt räddade mer än en gång. Och hur fan kan man missa att bollen är över kortlinjen? Samma sak denna gång som för ett år sedan och med samma resultat. Nämligen BOIS mål.

Idag blir det kalas i Tyringe och imorgon blir det kalas i stan. Säger som uppfinnaren i Lorry "ah mycket kalas blir det" Nu gäller det bara att hitta presenter också.

Till sist: HIF blir inte svenska mästare i år och Tre Kronor tar inget VM guld i år heller. Kanske ingen överraskning ändå, men men.

Ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0