Vad gör man nu???

Det blev inget Köpenhamn eftersom vi var sent ute. Och när jag hittat ett kort respaket för en billig slant var mitt resesällskap helt plötsligt tveksam. Detta gällde Göteborg över natten eller två nätter. Men det blev inget och personligen kändes det som någon drog ner rullgardinen.

Så vad gör man istället? Måste ifrån stan ett tag innan jag blir tokig på helt tid. Få lite energi och ladda batterierna.

Jag får fortsätta bevaka utbudet på internet och se om något spännande dyker upp.

Helgdag idag och Norges nationaldag. Norge som för övrigt lirar mot Ryssland i kvartsfinalen i hockey VM. 2-2 efter 2 perioder. Spännande avslut på den matchen.

Nog tusan var det fem minuter och matchstraff på kanadensaren som sänkte slovaken med en fruktansvärt ful knätackling?? Det dröjde inte länge innan Slovakien avgjorde i PP. Så glad man blir när ett lag förlorar på dessa fula grejer.

Måste fortsätta på hockeyn. Läste på Röglebloggen att det ryktas om en dansk spelare och även Helsingborgaren Lilja. Såg även att det snackades om Växjös målvakt Gerber. Intressant.


Idag är det kallt och blåsigt. Termometern tickade upp till 9 grader när jag kollade.

Snart mat och vi ska hinna bort och oddsa innan maten. Min broder står och stampar trettioett, så lika bra att gå.

Innan jag slutar. Har ni något tips på kortare resa så skriv gärna. Det är samma om ni skulle hitta ett par vita fotbollskor Diadora storlek 42 så hojta till.

Ha en fin långhelg alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0