Händelserik helg.

Så då var det snart helg igen. Och vad har jag sysslat med senaste tiden förutom att sätta fyr på kaffebryggaren och deltagit på Olympia mellan HIF-Hannover?

Jo jag har varit ute och cyklat. Igår Skälderviken och i onsdags Munka. Kallt men ändå rätt skönt.

Sedan har jag följt fotboll och hockey på TV. Är en riktig sportnörd. Går inte bra för Rögle. Poängen uteblir och det känns nästan kört. Men än är det många matcher kvar. Imorgon väntar LHC hemma.

Inte bättre humörmässigt blev det av att HIF först kvittera på stopptid för att sedan "fucka" till det och släppa in 1-2 på matchens sista spark.

Vad det gäller kaffebryggaren så skulle jag ha en kopp inatt vid 00:45. Satte på kaffe och tog en baugette. För att sedan en kvart senare somna på soffan. När jag vaknade 07:30 så stod kaffet på, men var nog inte särskilt drickbart.

Natten innan drömde jag att jag vann 125 000 kronor på en jack vegas maskin. Vinsten besod av guldtior. Så jag hade att göra att plocka mynt och fick även ha hjälp.

I helgen blir det full rulle. (Kommer ni ihåg han Rulle i SVT:s nöjesmasakern) Hej jag heter Rulle, jag är full. FullRulle. Ja ja nog om det. Imorgon blir det att döma innebandy 08:30-10:30 på hemmaplan. Sedan blir det gåsafotboll med kompisarna i laget på eftermiddagen. Kvällen ägnas åt kalas för att avslutas med utegång.

På söndag blir det kalas för farmor, som blir 93 år ung. Roligt att hon är lika pigg än. Säger grattis i förskott. Efter det ska jag ha sista passet på ÄFF och avslutningsmiddag för oss funktionärer.
Mycket denna helg, gäller att sova ordentligt.

Nu önskar jag en fin helg med önskan.

1 år.

Så söndag igen. Ska snart på cup i Strövelstorp. Haft en bra helg med vänner och familj.

Jag vill också säga Grattis Casper på 1 års dagen. Hunden har sin första födelsedag idag och önskar han en bra dag.

RSS 2.0