Behövliga poäng

Det blev en rätt hyfsad torsdagskväll. Rögle bortabesegrade Växjö med 3-1 och HIF tog poäng borta mot Häcken. Samtidigt förlorade MFF mot Göteborg och AIK förlorade i hockeyn hemma mot LHC, vilket inte gjorde saken sämre.

Vi börjar med HIF. En poäng mot borta mot Häcken är alltid bra och starkt att kvittera med tre minuter kvar av Djurdjic. Häcken borde haft en straffspark i slutet på första halvlek. Men domare Lerjeus friade.

Rögle fick äntligen ta ledningen och göra det sköna 1-0. Barta rakade in pucken efter förarbete av Tjärnqvist och Iggulden. Denna formation var Rögles främsta idag. Victor Lindgren får man inte heller glömma. Hans 0-3 är rena hockeyporren och var ett psykologiskt mål att få innan andra kaffevilan. I tredje kontrollerade Rögle det bra. Det var en välbehövlig trea Rögle fick.

På tal om hockeyn så frågade en kompis till mig när matchen ungefär var slut. Jag svarade ungefär 21:20. När matchen var över tittade jag på min klockradio och den visade 21:19. Bra tajming på detta. Och kompis hann med bussen och slapp gå hem i regnet.

Idag tittar solen fram igen. Nu blir det nog en runda på stan med ovan nämnda kompis.

I helgen har vi säsongsavslutning med vårt fotbollslag i Helsingborg. På kvällen blir det kalas och på söndag ska jag döma fotboll. Fotbollen lider mot sitt slut.

Ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0