Det var länge sedan......

Det var länge sedan jag var här inne och skrev. Tänkte ta tillfället i akt och skriva några rader.

Jag börjar väl med lite sport. Elitserien har väl inte börjat sådär jättebra för Rögle. Två raka förluster låt vara mot bra motstånd, men ändå ingen fakta att "gömma" sig bakom. 1-3 mot Luleå och 1-2 mot Linköping. Men igen fara på taket då vi hunnit med två av femtiofem omgångar. Ny match på torsdag mot Färjestad. Kommer första segern då månne?

HIF kvalade till CL men fick uttåg efter 0-2 gånger två mot Celtic och nu väntar EL. Där man möter Levante (Spanien) Hannover (Tyskland) och Twente (Holland). På torsdag är det bortamöte med Levante.
I allsvenskan har det gått trögare. Man är borta från guldet och kommer antagligen få svårt att nå topp tre. Seger mot Sundsvall (4-0) var närmast ett måste.
Elsborg som såg ut att ha avgjort allsvenskan har nu fått sällskap av Häcken, Malmö och AIK i den jämna toppen. Är det naturgräset som spökar?? Och vad häftigt om Häcken tagit SM guld.

Jobbade på min första A landskamp för några veckor sedan. Sverige-Kina. Var väl ingen jättematch men ändå kul att vara delaktig på sitt sätt och träffade på många trevliga människor, därav förbundsordföranden för SvFF.

Vi hade andra helgen i september sammandrag med vårt fotbollslag i Hässleholm. Det blev förlust mot serieledande Trollenäs 1-3. Trots att vål målvakt Patrik slagit en utspark direkt i mål. I matchen efter blev det vinst för oss I Kick Off mot LB 07 med 4-1. Själv lyckades jag göra två mål, varav ett på hörna direkt i mål. Niklas svarade för ett och blott 17 åriga Sanna svarade för sitt allra första mål. Bronsplatsen hägrar för vårt lag och nästa och även den sista omgången är den 29 september i Helsingborg.

Annars är allt sig likt. Blir en del film, serier och böcker. Just nu läser jag kaffe med musik som handlar om fyra vänninor som vunnit en julresa till Schwerin i Tyskland. Tycker den är underhållande och lättläst.
Serier som jag ser på dvd är för tillfället är 30 grader i februari. Denna fick jag i födelsedagspresent av min broder och var väldigt uppskattad.

För närvarande planerar vi en resa, men kan inte bestämma oss för var och när. Så det får tiden utvisa var vi hamnar.

Nu önskar jag en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0