Kämpa......

Så tittar äntligen solen fram efter allt detta regnet. Det är skönt det och ska efter detta försöka hinna med en cykeltur. Blir för lite motion men så blir det också när man sover lite för länge.

Det går ju inte så bra för Rögle och ärligt talat så här dåligt trodde jag inte det skulle se ut. Man gör det för omständigt och för lite mål. Nyförvärven har inte heller presenterat sig i någon större utsträckning. Se nu till och ta poäng borta mot Växjö, gärna tre och låt Igulden få sätta några.

Samtidigt spelar HIF borta mot Häcken. HIF brukar ha svårt borta mot Häcken. Så det blir en tuff bortamatch mot Häcken som jagar guld. Ärligt talat vem trodde det när allsvenskan startade??
För att fortsätta på HIF så kan man väl säga att det inte är deras år i år. En utebliven straff i derbyt och MFF:s kvitteringshörna borde det dömts inspark på. Förvisso skulle Malmö också haft en straff i första halvlek. Men domslutet har inte gynnat HIF. Men domsluten påverkar INTE HIF:s tabellplacering. Det har man sig själv att skylla.

Slutligen har jag läst ut boken "kaffe med musik" och denna bok kan jag rekommendera er att läsa. Hyfsat underhållande.

Nu ska jag underhålla mig med en cykeltur i friska luften.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0