Mycket dröm

Antingen har man svårt att sova eller så sover man hårt och drömmer därefter.

Förra veckan hade en udda dröm då jag satt på en buss och sov, när jag skulle åka hem. Väl framme på stationen när jag vaknade stod två ordningsvakter som skulle omhänderta mig för jag sovit.

En annan natt drömde jag om att min ena broder fått ena benen bortplockat. Detta var inte speciellt kul att drömma, men drömmar rår man inte över.

Jag satt och zappade mellan dom allsvenska matcherna igår med ett par kompisar. Vi lyckades bara ha rätt kanal på en gång när dom elva målen gjordes på dom olika kanalerna. Den match vi knappt såg på ens var den det blev mest mål i.

Billig straff Elfsborg får och en hyfsat snyggt frisparksmål av Gefle. Även Syrianska och Elfsborgs lobbmål var delikata. Dock börjar uttrycket "drömmål" bli rätt tjatigt.

Vill också berömma den Geflespelare som erkänner att bollen touchar han och det tveksamma inkastet var inte så tveksamt längre.

Nu är det snart fikadags innan man ska bänka sig framför Bayern Muchen-Barcelona.

Gör om gör rätt.

Jag ska börja med att denna fredag för ett år sedan var rena klang och jubel fredagen. swetörvisso var vädret blä. Regn och rusk. Men tre dagar tidigare hade Rögle avancerat upp i elitserien. Sista matchen mot Djurgården hemma skulle bli ett enda långt party.äs Och dom två ölen vi hade kommit överrens om innan vi gick i Rögletåget som skulle gå från stan ut till arenan, blev rätt fort både tre, fyra och fem. På kvällen var vi äspå torget och firade. En härlig fredag. Ja ja nog om det.

I skrivande stund ska Rögle åka till Västerås och avsluta säsongen med en betydelselös match. Örebro och Leksand är klara och Timrå tar tredje platsen, den som kan innebära elitserien och inte Leksands ekonomi godkänns.

Sitter och ser repris på Luleå-Färjestad från innan ikväll. Domarekvartetten hade ingen bra afton och det jag stör mig på är att när det finns fyradomaresystem och man ändå bommar Luleåspelarens fula crosschecking på Färjestadspelaren så kan man gott ifrågasätta varför det finns fyra domare. Det ska inte gå att missa med fyra domare. Problemet är bara att båda huvuwddomarna har blicken på samma ställe. Det borde renderat fem plus matchstraff, förmodligen också matchpenaty för Luleåspelaren. Okej nu blir Luleåspelaren anmäld (och förmodligen) i efterhand. I övrigt var det andra domslut och alldeles för många domslut som var tveksamma. Och vad hade hänt om Färjestad fått spea fem minuters powerplay? Ja det kan man bara spekulera i. Tror i alla fall inte det blir samma domarepar i semifinal fem i arlstad imorgon.

Och ikväll blir det väl övertid igen mellan Skellefteå och Linköping. Semifinal fem och förlängning fem. Eller???

Ska jag fortsätta gissa så gissar jag på att Tobias Mattsson från Karlstad inte dömer svenska cupfinalen. Om ni undrar om jag inte har något annat att göra än att gnälla? Jo det har jag, men en aning rastlös. Då jag inte har fått träna på två torsdagar, för jag inte kan hålla käften. Tackvare att jag varit så "duktig" och inte kräkt ur mig en massa på fotbollens facebooksida får jag träna igen nästa vecka. Annars hade jag inte fått träna då heller. Ska bli roligt är då tre veckor sedan jag tränade sist. Ska lägga energin på fotbollen hädanefter.

Något positivt då? Ja jag har förmodligen gått ner i vikt. Trots mitt ofrivilliga fotbollsuppehåll. Men promenaderna är långa och många och dricker och äter mindre onyttigt nu också.

Jag måste också passa på att berömma och tacka mina privatchaufförer som kör mig till och från idrottshallar och idrottsplatser när jag ska iväg och döma. Den dagen jag får mitt körkort ska det återgäldas, var så säker.

RSS 2.0